Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία στην Αττική - «Πέφτει» η θερμοκρασία»! «Καμπανάκι» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη! (Video)

Αναλυτική πρόγνωση!

20 Φεβρουαρίου 2020 10:11
«Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία στην Αττική - «Πέφτει» η θερμοκρασία»! «Καμπανάκι» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη! (Video)

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν σήμερα Τσικνοπέμπτη την Αττική με την θερμοκρασία να «πέφτει» και τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες να είναι τοπικά έντονα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη! Χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν απόψε το βράδυ στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα, με τον καιρό να παρουσιάζει έντονη επιδείνωση, κάτι για το οποίο προειδοποίησε και ο Τάσος Αρνιακός!

Σε όλη την χώρα αναμένονται συννεφιές κατά τόπους αυξημένες και θα ξεκινήσουν οι βροχές από τα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας και καθώς θα περνούν οι ώρες τα φαινόμενα θα μετατοπίζονται ολοένα και πιο ανατολικά και όταν μπουν στο Αιγαίο προς το απόγευμα με βράδυ θα εκδηλωθούν πιο έντονα φαινόμενα και θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Βροχές, χιονοπτώσεις και καταιγίδες! Η πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης! (Video)

Μεταβολή έχουμε του καιρού με βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται σήμερα Τσικνοπέμπτη σύμφωνα με την μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη! Με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να έχει κρούσει καμπανάκι για ραγδαία αλλαγή του καιρού που θα επιδεινωθεί και τις επόμενες μέρες!

Μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα μειωθούν με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή πτώση! Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά με τους ανέμους να είναι ιδιαίτερα ισχυροί!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

«Ο καιρός θα ανοίξει μετά την Τσικνοπέμπτη, θα φτάσουμε στους 24 βαθμούς»! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (video)

Μια διαταραχή του καιρού από την Κεντρική Ευρώπη θα επηρεάσει την χώρα μας μόνο για την Τσικνοπέμπτη (20/2) ουσιαστικά, αφού ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει, ότι ο καιρός θα ανοίξει πάλι και η θερμοκρασία θα ανέβει. Δείτε την έκτακτη προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, παρουσιάζοντας τον καιρό στην ΕΡΤ, αναφέρει ότι οι βροχές θα ξεκινήσουν αύριο (20/2) από τα Βορειοδυτικά και το χιόνι θα βρίσκεται στα 700 μέτρα, με τα φαινόμενα να μετατοπίζονται όλο και πιο αναλυτικά, επηρεάζοντας όλη την χώρα.

Στην Αττική θα χιονίσει στην Πάρνηθα την νύχτα, με τους ανέμους να πνέουν στα 5-6 μποφόρ και τον υδράργυρο να βρίσκεται στους 8-16 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα είναι στους 8-10 βαθμούς, με τους ανέμους στα 4-5 μποφόρ.

Από την Παρασκευή, όμως, το ανοιξιάτικο σκηνικό θα κάνει σιγά σιγά την παρουσία του, με θερμές μάζες να έρχονται και τη Δευτέρα (24/2) να έχουμε έως και 24 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο με την αναλυτική πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share