Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με την υγεία του Κώστα Βουτσά: Ώρες αγωνίας

Τι συνέβη;

20 Φεβρουαρίου 2020 08:57
Ανατροπή με την υγεία του Κώστα Βουτσά: Ώρες αγωνίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη στην εντατική συνεχίζει να δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς με την υγεία του να καλυτερεύει τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες σε ανατροπή των όσων γνωρίζαμε!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με λοίμωξη του αναπνευστικού είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Μουρατίδης, μετά από συνομιλία που είχε με τη Σάντρα Βουτσά.

«Μίλησα πριν λίγο με την Σάντρα – την κόρη του. Αργά αλλά σταθερά ο αγαπημένος μας πάει καλύτερα… Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι… Συνεχίζουμε τις θετικές σκέψεις γιατί ο Κώστας Βουτσάς είναι ο δικός μας άνθρωπος…» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Μουρατίδης.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Τι λένε οι γιατροί;

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και δηλώνουν πως τα επόμενα 24ωρα ο ηθοποιός θα αρχίσει να συνέρχεται μιας και του διέκοψαν την χορηγία των χαπιών που τον κρατούσαν σε καταστολή, ενώ καθημερινά στο πλευρό του βρίσκεται και η κόρη του Σάντρα.

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Αυτά είναι τα μηνύματα από τους γιατρούς! (video)

Τη μάχη για τη ζωή του δίνει για 6η μέρα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έχει πάντοτε κοντά του την οικογένειά του, ενώ υπάρχουν νεότερα για την υγεία του, μετά το πρώτο ανακοινωθέν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή, αλλά όπως σημειώνουν οι γιατροί, ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσουν για οποιαδήποτε βελτίωση, μιας και μιλάμε για έναν επιβαρυμένο οργανισμό.

Σε κάθε περίπτωση, παίρνουν ενθαρρυντικά μηνύματα, καθώς ο οργανισμός του Κώστα Βουτσά ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Η οικογένεια, παράλληλα, ευχαριστεί τόσο τους γιατρούς για την προσπάθεια όσο και τον κόσμο για τη στήριξή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share