Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Αυτός ο ελέφαντας από τα νεύρα του κακοποίησε το μικρό του ελεφαντάκι... Μόλις το ακούσετε να ουρλιάζει θα λυγίσετε!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

19 Φεβρουαρίου 2020 19:40
Φρίκη! Αυτός ο ελέφαντας από τα νεύρα του κακοποίησε το μικρό του ελεφαντάκι... Μόλις το ακούσετε να ουρλιάζει θα λυγίσετε!

Φρικιαστικό είναι αυτό που συνέβη σε ένα ζωολογικό πάρκο, όπου ελέφαντας από τα νεύρα του κακοποίησε ένα μικρό ελεφαντάκι, με εκείνο να ουρλιάζει, σε ένα σοκαριστικό σκηνικό. Δείτε επίσης το πώς σώθηκε ένα ελεφαντάκι σε χαντάκι από ανθρώπους.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου ο αρσενικός ελέφαντας εκνευρίστηκε που προφανώς βρέθηκε μπροστά του το μικρό, το έπιασε με την προβοσκίδα του και το πέταξε μέτρα μακριά!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο βίντεο ακούγεται το ελεφαντάκι να ουρλιάζει. Στη συνέχεια ο ελέφαντας βοηθά το μικρό να σηκωθεί αλλά και πάλι το σπρώχνει για να φύγει από το δρόμο του.

Και τελικά καταφθάνει η μητέρα του μικρού ελέφαντα η οποία τσεκάρει ότι το μικρό της είναι καλά, πριν την πάρει... στο κυνήγι ο εκνευρισμένος ελέφαντας και αφήσει πάλι ολομόναχο το μικρό του.

Και η ταλαιπωρία του μικρού ελέφαντα δεν σταματά εκεί, αφού ο αρσενικός επιστρέφει και αρχίζει πάλι να το σπρώχνει!

Το βίντεο ελήφθη από τουρίστες στο Addo Elephant National Park στη Νότιο Αφρική.

Τραγικό! Ελέφαντας τσίρκου πέθανε και άλλοι τραυματίστηκαν ενώ τους μετέφεραν για το show!

Τραγική κατάληξη είχε ένας ελέφαντας που άφησε την τελευταία του πνοή και αρκετοί άλλοι κατέληξαν στον δρόμο σε στην Ισπανία, όταν τούμπαρε το φορτηγό του τσίρκου!

Η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει τον αυτοκινητόδρομο στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βαρκελώνης μετά το σοβαρό ατύχημα. Η κακοποίηση των ζώων και η χρησιμοποίηση τους προς όφελος των ανθρώπων πρέπει να σταματήσει, μιας και πολλά ζώα έχουν τραυματιστεί στην εκτέλεση κόλπων στο τσίρκο, όπως και αυτός ο ελέφαντας!

Οι υπόλοιποι οδηγοί απαθανάτισαν τα ζώα να περπατούν στον δρόμο δίπλα στα σκουπίδια και να τρώνε από τα πλαϊνά του δρόμου.

Το πτώμα του νεκρού ελέφαντα απομακρύνθηκε από το χαντάκι στο οποίο είχε καταλήξει μετά το ατύχημα.

Από το σοβαρό ατύχημα ένας ελέφαντας πέθανε, ενώ 4 άλλοι ελέφαντες μαζί με τον οδηγό του φορτηγού κατάφεραν να σωθούν.

«Οι ελέφαντες που τραυματίστηκαν στο ατύχημα απομακρύνονται με την βοήθεια των Αρχών. Από τα 5 ζώα ένα πέθανε και άλλα δυο τραυματίστηκαν. Ο αυτοκινητόδρομος προς το παρόν είναι κλειστός, αλλά θα ανοίξει ξανά σύντομα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πιστεύεται ότι ο ελέφαντας πέθανε όταν το φορτηγό έπεσε στο χαντάκι μετά το ατύχημα. Ένας ελέφαντας μεταφέρεται μέσα σε ένα φορτηγό. Πιστεύεται ότι είναι ο ελέφαντας που πέθανε.

Οδηγοί και αστυνομικοί βλέπουν σοκαρισμένοι τους τραυματισμένους ελέφαντες. Το κεφάλι ενός ελέφαντα είναι γεμάτο αίματα. Στο πίσω μέρος είναι ένας άλλος ελέφαντας δίπλα σε έναν διασώστη.

Λαθροκυνηγοί πυροβόλησαν αυτόν τον ελέφαντα...Η αντίδραση του μωρού του θα σας συγκινήσει!

Αυτή η μαμά ελεφαντίνα, πυροβολήθηκε από λαθροκυνηγούς, που επιδίωκαν να πάρουν τους χαυλιόδοντές της. Η συνέχεια θα σας συγκινήσει!

Το μωρό ελεφαντάκι της με το όνομα Ζονγκολόνι, ήταν μόλις 18 μηνών όταν έχασε τη μητέρα του. Η κτηνιατρική υπηρεσία, στάλθηκε στην Κένυα με σκοπό να βοηθήσει τον τραυματισμένο ελέφαντα.

Επούλωσαν το τραύμα της μητέρας, όμως η σφαίρα ήταν ενσωματωμένη βαθιά στο κόκαλο και η πρόγνωση δεν ήταν καλή. Το ίδιο είχε συμβεί και σε έναν άλλο ελέφαντα, που κατάφεραν να επουλώσουν την πληγή του, αλλά αυτός από τον πόνο έβαλε το κεφάλι του σε ένα κορμό. Αυτό μας αποδεικνύει ότι έχουν συναισθήματα!

Της έδωσαν αντιβιοτικά και παυσίπονα, ελπίζοντας για το καλύτερο. Δυστυχώς όμως, δύο εβδομάδες αργότερα η μητέρα κατέρρευσε και δεν μπορούσε να επανέλθει.

Ευτυχώς όμως, έσωσαν το μικρό ελεφαντάκι. Οι λαθροκυνηγοί που πυροβόλησαν τη μαμά ελεφαντίνα, ήθελαν τους χαυλιόδοντές της. Αυτό, δεν είναι το μόνο ζώο που έχει χάσει την οικογένειά του από τους λαθροκυνηγούς που ζουν εκεί.

Όλα αυτά τα μωρά, μαζεύτηκαν μαζί λόγω της τραγωδίας. Το ελεφαντάκι, άργησε να εμπιστευτεί τα άλλα ζώα και να φάει. Δούλεψαν σκληρά, για να το κάνουν να αισθανθεί μέλος της αγέλης.

Τελικά, ηρέμησε. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Ζονγκολόνι έχει δεθεί με τους υπόλοιπους ελέφαντες και έχει αρχίσει να ελπίζει ξανά. Μια από τις αγαπημένες του δραστηριότητες, είναι παίζει στη λάσπη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share