Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ! Πέθανε ιστορική ηθοποιός που έκανε τη Μαρία Κάλλας!

Θλίψη!

19 Φεβρουαρίου 2020 18:46
Σοκ! Πέθανε ιστορική ηθοποιός που έκανε τη Μαρία Κάλλας!

Σοκ προκαλείται ξανά στον καλλιτεχνικό κόσμο, από το θάνατο ιστορικής ηθοποιού, που μεταξύ άλλων είχε κάνει και τη Μαρία Κάλλας. Δείτε εδώ για το θάνατο μεγάλου ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, Ζόι Κάλντουελ, η οποία είχε κερδίσει τέσσερα βραβεία Tony, πέθανε σε ηλικία 86 ετών.

Ο γιος της Τσάρλι Ουάιτχεντ δήλωσε ότι πέθανε ήρεμη στο σπίτι της στο Πάουντ Ριτζ, της Νέας Υόρκης, μετά από επιπλοκές λόγω της νόσου Πάρκινσον.

Η Ζόι Κάλντουελ είχε καταγωγή από την Αυστραλία και η πορεία της στο Broadway άρχισε το 1968, σύμφωνα με τη new york post.

Οι ρόλοι της ως Κλεοπάτρα, Μήδεια και Μαρία Κάλλας είχαν λάβει διθυραμβικές κριτικές.

Σοκ: Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς! (photo)

Πέθανε σε ηλικία 66 ετών άφησε η ηθοποιός Έσθερ Σκοτ, που έχει εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον θάνατο επίσης πασίγνωστου ηθοποιού

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ από το οικογενειακό περιβάλλον της Έσθερ έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός έπαθε ανακοπή την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο σπίτι της στην Santa Monica. Μετά από νοσηλεία μιας περίπου εβδομάδα κατέληξε.

H Έσθερ εκτός από τις 73 ταινίες που είχε παίξει έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το «Beverly Hills 90210», το «Melrose Place» και το «ER». Είχε επίσης δανείσει την φωνή της στο Shodu της κινηματογραφικής επιτυχίας Star Wars.

Θλίψη! Πέθανε ηθοποιός αγαπημένης σειράς!

Θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος για ηθοποιό από αγαπημένη σειρά, η οποία έγραψε ιστορία, ενώ 15χρονη διάσημη ηθοποιός επίσης πέθανε πρόσφατα.

Ο λόγος γίνεται για την Κέλι Νακαχάρα, γνωστή από τον ρόλο της στην πολυβραβευμένη τηλεοπτική αντιπολεμική σειρά «M*A*S*H», που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Η Νακαχάρα πέθανε στο σπίτι της στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, πλάι στους αγαπημένους της. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η αδελφή της, Ναλάνι Κόλμαν.

Η Νακαχάρα έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά που αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ κατά την περίοδο 1972-1983 για τον ρόλο της ως νοσοκόμα Κέλι. Η σειρά πραγματευόταν την καθημερινότητα του προσωπικού ενός στρατιωτικού νοσοκομείου κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Κορέα.

Η Νακαχάρα γεννήθηκε στη Χαβάη το 1950. Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share