Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρόμος για 9χρονη! Κάμερα ασφαλεία κατέγραψε κάτι το οποίο θα σας σοκάρει! (Video)

Σοκ!

19 Φεβρουαρίου 2020 14:30
Τρόμος για 9χρονη! Κάμερα ασφαλεία κατέγραψε κάτι το οποίο θα σας σοκάρει! (Video)

Τρόμος για 9χρονη με κάμερα ασφαλείας να καταγράφει κάτι το οποίο θα σας σοκάρει! Σοκ προκαλεί το βίντεο με την κρυφή κάμερα να καταγράφει 19χρονο να μπαίνει στο δωμάτιο 18χρονης έφηβης πριν την μαχαιρώσει 9 φορές!

Συγκεκριμένα, η πιτσιρίκα γυρίζοντας από το σχολείο της, παρατήρησε πως την παρακολουθούσε ένας περίεργος άνδρας.

Αφού κατάλαβε οτι ήταν συνεχώς πίσω της, μπήκε στην πολυκατοικία που προφανώς έμενε (σ.σ φαίνεται να γνωρίζει τον χώρο) και έβαλε σε εφαρμογή το πρόχειρο, αλλά αποτελεσματικό σχέδιο της!

Αντί λοιπόν να περιμένει το ασανσέρ, ρισκάροντας να την προλάβει ο υψηλόσωμος άνδρας, κρύφτηκε για λίγα δευτερόλεπτα στο σημείο που είναι τα γραμματοκιβώτια.

Ο άνδρας που την είχε ακολουθήσει μέσα στο κτήριο πήγε κατευθείαν στο ασανσέρ, χωρίς να καταλάβει την μικρή, η οποία μόλις της γύρισε την πλάτη, έφυγε και βγήκε από το κτήριο.

Ευτυχώς, την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία συνάντησε έναν γνωστό της, ο οποίος προσφέρθηκε να την συνοδεύσει.

Την ώρα που έμπαιναν μάλιστα στο κτήριο, τότε έβγαινε ο περίεργος άνδρας, με την 9χρονη να δείχνει στον άνθρωπο που είχε δίπλα της πως αυτός ήταν που την ακολουθούσε.

Δείτε το βίντεο:

Νόμιζε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο αλλά το βρήκε με μία κρυφή κάμερα που του αποκάλυψε ένα μεγαλύτερο και χειρότερο μυστικό…

Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και της ένδυσης και ιδιοκτήτης βιοτεχνίας σε γειτονική χώρα, έγινε ο πρωταγωνιστής σε μία άκρως περίεργη και σχεδόν αστεία ιστορία, καταφέρνοντας να γίνει πρώτο θέμα στον Βουλγαρικό τύπο.

Ο Έλληνας βιοτέχνης που κατοικεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, βρισκόταν σε τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας με την παρέα του και την προ λίγων μηνών σύζυγό του. Στην παρέα του υπήρχαν αρκετοί Έλληνες αλλά και Βούλγαροι φίλοι του, επιχειρηματίες και συνεργάτες.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο Έλληνας επιχειρηματίας βγαίνοντας από το ξενοδοχείο που έμειναν, συνειδητοποίησε ότι έλειπε το πολυτελές τζιπ μάρκας Mercedes που κατέχει από το σημείο που το είχε σταθμεύσει το προηγούμενο βράδυ.

Ωστόσο το θύμα είχε προνοήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ήταν αρκετά προετοιμασμένος. Αλλά δεν υπολόγιζε αυτό που διαπίστωσε την συνέχεια.

Είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του την γνωστή συσκευή gps-alarm που μεταδίδει το στίγμα και τον ήχο της σε ζωντανό χρόνο. Λόγο της μεγάλης αυτονομίας που έχει η μπαταρία της συσκευής ο άνθρωπος μόλις είδε ότι έλειπε το αυτοκίνητό του από το σημείο έστειλε ένα απλό sms και βρήκε κατευθείαν το σημείο που ήταν σταθμευμένο το όχημά του.

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι η μικρή αυτή συσκευή εκτός από το στίγμα του αυτοκινήτου, αποκάλυψε και το μεγάλο μυστικό που είχε η σύζυγός του.

Έτσι λοιπόν το θύμα θέλοντας να είναι προετοιμασμένος, πριν ειδοποιήσει τις αρχές της Βουλγαρίας για την κλοπή του οχήματός τους και με δεδομένο ότι γνώριζε καλά Βουλγάρικα. Έκανε μία κλήση στη συσκευή GPS-ALARM με αποτέλεσμα να έχει ζωντανή μετάδοση ήχου.

Δυστυχώς τελικά αυτό που άκουσε ήταν ίσως χειρότερο ακόμα και από μία ενδεχόμενη κλοπή του οχήματος. Τελικά η προ λίγων μηνών σύζυγός του, είχε παράνομο δεσμό με έναν εκ των συνεργατών του και το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν είχε κλαπεί αλλά το είχε δανειστεί η γυναίκα του για να ικανοποιήσει τις ερωτικές της ορέξεις με τον εραστή της.

Η συνέχεια ήταν αρκετά περιπετειώδης πιάνοντας τους στα πράσα με αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη Viral είδηση στην γειτονική χώρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share