Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης! 45χρονος βίασε γυναίκα μέσα σε τρένο!

Φρικιαστικές λεπτομέρειες!

19 Φεβρουαρίου 2020 13:24
Εφιάλτης! 45χρονος βίασε γυναίκα μέσα σε τρένο!

Εφιάλτης για μια γυναίκα μέσα σε τρένο με έναν 45χρονο να την βιάζει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ενώ, τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 4 μηνών, το οποίο βιάστηκε από τον 30χρονο ξάδερφό του, με τον ίδιο να ομολογεί ότι «ήθελε να παίξει»!

Το άρρωστο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κεντ, όταν η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε ζαλάδα, με τον Τίμοθι Ντέιβις να προτίθεται να της παράσχει βοήθεια. Αν και αρχικά αυτή έμοιαζε με ευγενική κίνηση, αποδείχθηκε πως μόνο τέτοια δεν ήταν.

Ο άνδρας άρχισε να αγγίζει με ανάρμοστο τρόπο το θύμα του, ενώ στη συνέχεια την οδήγησε στην τουαλέτα και κλείδωσε την πόρτα, όπως κατέγραψαν και οι κάμερες ασφαλείας. Στη συνέχεια η γυναίκα βιάστηκε, ενώ έκανε εμετό.

Μάλιστα, την ώρα που γινόταν όλο αυτό, η σύζυγός του χτύπησε τρεις φορές την πόρτα της τουαλέτας, καθώς πλησίαζαν στον προορισμό τους (το Ράμσγκεϊτ), με τον Ντέιβις να απαντά πως βοηθούσε το θύμα του που «δεν αισθανόταν καλά».

Όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, μετέφερε στην οικογένειά της τι συνέβη μέσα στο τρένο και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία να επέμβει. Ο Ντέιβις συνελήφθη άμεσα και στη συνέχεια ανακρίθηκε, για να υποστηρίξει πως το σεξ ήταν συναινετικό και το θύμα «το ευχαριστήθηκε». Ωστόσο, το δικαστήριο φαίνεται πως δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του.

Από την πλευρά της, η άτυχη γυναίκα είπε ότι «έζησε έναν εφιάλτη» και πως αυτό που συνέβη θα αποτελεί για εκείνη «ένα μόνιμο τραύμα».

Κτηνωδία! 8χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του και πέθανε!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι μόλις 8 ετών το οποίο βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του, σε μια πρωτοφανή κτηνωδία, μοιάζοντας με την φρίκη του Πακιστάν!

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία, προσθέτοντας ακόμη ένα κρίκο στη θλιβερή αλυσίδα των βιασμών, με τη χώρα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της «μαύρης» λίστας.

Το κορίτσι πέθανε στην εντατική νοσοκομείου στην πόλη Chennai. Το παιδί διακομίστηκε εκεί με πόνους στο στομάχι, ενώ είχε λιποθυμήσει στο μπάνιο του σπιτιού του.

Το παιδί βρέθηκε αναίσθητο από τους γονείς του, οι οποίοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο μπάνιο. Τη φρικτή αλήθεια ομολόγησε το παιδί στους γονείς του, στο νοσοκομείο, πριν πέσει σε κώμα και «σβήσει». Και οι 16 συγγενείς έχουν συλληφθεί και παραμένουν υπό κράτηση.

Το 2018 η ινδική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει τη θανατική ποινή σε όσους βιάζουν παιδιά και μάλιστα την έχει εφαρμόσει στα δυο μοναδικά καταγεγραμμένα περιστατικά που είχαν συμβεί έκτοτε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share