Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξεσπά ο δικηγόρος των γονιών του 11 μηνών βρέφους: «Θα κυνηγήσω τον ιατροδικαστή μέχρι τέλους»! (Video)

Όλα όσα είπε!

19 Φεβρουαρίου 2020 11:20
Ξεσπά ο δικηγόρος των γονιών του 11 μηνών βρέφους: «Θα κυνηγήσω τον ιατροδικαστή μέχρι τέλους»! (Video)

Ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους δικαιώθηκε μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ανέφερε ότι το βρέφος δεν υπέστη κακοποίηση.

Σήμερα, ο δικηγόρος των γονιών μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι αυτοί. Φτάσαμε στη δικαίωση ύστερα από τόσες ημέρες. Με τον δικό μας ιατροδικαστή, με τη συμβολή της Αστυνομίας, που έψαξε να βρει την αλήθεια και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, ο συμπατριώτης του τον συγχώρεσε ωστόσο εκείνος θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους. "Να ζητήσει ο Μπουζιάνης δημόσια συγγνώμη και θα τελειώσει εκεί η ιστορία".

Ο πατέρας του βρέφους δήλωσε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7»: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου. Πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας».

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν περάσει οικογενειακώς από τη Μόρια όπου έφτασαν μέσω Τούρκων δουλεμπόρων από τα παράλια της Τουρκίας, έδωσαν 800€ το κεφάλι στους διακινητές κι επιθυμούν να πάνε στη Γερμανία και να στήσουν εκεί ξανά τη ζωή τους.

Ο δικηγόρος Αναουρ Μπάκρι, ανέφερε επίσης για το παιδάκι του ξαδέλφου του που ζούσαν στο ίδιο σπίτι το τελευταίο διάστημα είπε: «Και τα άλλα παιδάκια τα μάζεψαν όλα με συνοπτικές διαδικασίες και τα πήραν. Όταν συνειδητοποίησε το παιδάκι ότι πήραν τον πατέρα και τη μητέρα του, ήταν αποσβολωμένο». «Δεν θα το ξεχάσει ποτέ» προσθέτει ο δικηγόρος.

Τέλος τόνισε ότι: «Η ελληνική αστυνομία ήταν αυτή που μας πίστεψε πρώτη. Προς τιμήν της ήταν αυτή που δεν πίστεψε εξ’ αρχής το σενάριο κι έσπευσε να ψάξει την ιστορία, που θα μπορούσε απλά να πάρει το πόρισμα και να στείλει τη δικογραφία στον εισαγγελέα και την υπόθεση στο συρτάρι».

O Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρίας έκανε λόγο για ένα τεράστιο λάθος. Δεν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη διαδικασία. Δεν πήγε στο Παίδων να λάβει ιστορικό. Διαπόμπευσαν τον πατέρα ακόμα και οι συνάδελφοί μου. Δεν πρέπει να αντιστρέφουμε την ιστορία. Οι τρόποι είναι απλοί. Οργάνωση, στελέχωση, εκπαίδευση και κυρίως τήρηση των επιστημονικών κανόνων. Οταν τηρούμε τους κανόνες σπάνια θα πέσουμε σε τραγικά λάθη, όπως ήταν αυτό. Ενα τραγικό λάθος που δεν πρέπει να επαναληφθεί...»

«Πήγα να του δώσω γάλα και είδα πως ήταν νεκρό»! Η σοκαριστική περιγραφή της μητέρας του 11 μηνών βρέφους! (Video)

Για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους στου Ζωγράφου μίλησε η μητέρα του. Όπως ανέφερε, το κοριτσάκι ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή γιατί ήταν άρρωστο ενώ παράλληλα περιέγραψε τη στιγμή που το βρήκε νεκρό.

Σημειώνεται πως το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία, μεταφέρθηκε νεκρό προχθές στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού!

Η μητέρα του βρέφους μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τα λεγόμενα της μετάφρασε ο δικηγόρος της καθώς η ίδια δεν μιλάει ελληνικά.

«Το κοριτσάκι μας ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, είχαμε εντολές από τον γιατρό πώς να χορηγούμε τα φάρμακα, πώς να δώσουμε το υπόθετο. Της δώσαμε τα φάρμακά της. Την άλλη μέρα πήγα να δώσω το γάλα στο μωρό και είδαμε ότι ήταν νεκρό. Κατευθείαν ο άνδρας μου πήρε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά», είπε η μητέρα του μωρού σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Ανουάρ Μπακρί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρθηκε στα όσα έχουν ειπωθεί και κάνουν λόγω για σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους χαρακτηρίζοντας «κακόγουστες σαχλαμάρες τα λεγόμενα του ιατροδικαστή» ενώ έκανε λόγο για ρατσισμό σε βάρος της πελάτισσάς του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share