Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μάνα άφησε το 3 μηνών μωρό της σε πολικό ψύχος στο μπαλκόνι για να το τιμωρήσει!

Σύγχρονη Μήδεια!

19 Φεβρουαρίου 2020 10:20
Μάνα άφησε το 3 μηνών μωρό της σε πολικό ψύχος στο μπαλκόνι για να το τιμωρήσει!

Μία μάνα τέρας άφησε το τριών μηνών μωρό της γuμνό για τον εξοργιστικό λόγο, ότι δηλαδή “την κατούρησε”, για να παγώσει στο κρύο. Η συνέχεια θα σας σοκάρει...

Η 25χρονη Ελισαβέτα Κλιμόβα, άφησε την κόρη της να κλαίει έξω στο μπαλκόνι πριν τη φωτογραφήσει και στείλει τις φωτογραφίες της στον πρώην σύζυγό της και πατέρα του μωρού, τον 28χρονο Αλεξάντερ Ποτριασόβ. Ακόμα ένα περιστατικό με θύμα ένα μωρό, που φανερώνει την αμέλεια των γονιών, είναι και αυτό με το μωρό που ξεχάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο...Η περίπτωση αυτή ωστόσο είναι διαφορετική!

Η κ. Κλιμόβα έγραψε στον πρώην της: “Δες την για τελευταία φορά. Την έχω κλειδώσει στο μπαλκόνι. Θα παγώσει. Την άφησα εκεί επειδή με κατούρησε.”

Οι σοκαριστικές εικόνες, τις οποίες δημοσίευσε ο πρώην σύντροφος της Κλιμόβα, μοιράστηκαν στα social media και δείχνουν το τριών μηνών μωρό να κλαίει ενώ βρίσκεται μέσα σε ένα καλάθι.

“Κοινοποίησα τις φωτογραφίες για να στερήσω από την πρώην σύζυγό μου τα γονικά της δικαιώματα. Μετά τις εικόνες αυτές, φοβάμαι για το τι είναι ικανή να κάνει στην κόρη μου.”

Ο κ. Ποτριασόβ δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να φροντίσει την κόρη του καθώς εργάζεται πάρα πολύ.

Μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών, η κ. Κλιμόβα κατηγόρησε τον κ. Ποτριασόβ ότι την άφησε μόνη της με το μωρό χωρίς χρήματα.

Σύμφωνα με τους γείτονες της κ. Κλιμόβα, ο πρώην σύζυγός της έφυγε από το σπίτι λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους και μετακόμισε στη γειτονική πόλη Volsk.

Το ζευγάρι είχε μια τεταμένη σχέση που έγινε ακόμα χειρότερη μετά το διαζύγιό τους, σύμφωνα με αναφορές.

Η αστυνομία έλεγξε τις φωτογραφίες αφότου δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: “Αφού έλεγξε τους εμπλεκόμενους, η αστυνομία διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον φετινό Οκτώβριο. Το μωρό εξετάστηκε από ιατρούς και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.”

“Η μητέρα κατηγορήθηκε ότι έθεσε το μωρό της σε κίνδυνο και της επιβλήθηκε πρόστιμο.”

Το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας: Έκανε ένα μωρό να μην κλάψει για δυο χρόνια... Μόλις δείτε το λόγο θα αντριχιάσετε!

Ποια μητέρα δεν θέλει το καλύτερο για τα παιδιά της; Ποια μητέρα δεν θα μπει μπροστά για να προστατεύσει τα παιδιά της; Η 32χρονη γυναίκα από το Καρπενήσι είχε κακοποιηθεί βάναυσα πολλές φορές από το σύζυγό της και ευχόταν να μην συμβεί το ίδιο και στο μωρό της. Επισκέφθηκε λοιπόν μια μονή, προσκύνησε και ζήτησε μια χάρη από την Παναγία. Άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα γινόταν κάποιο θαύμα, όλοι θυμόμαστε το θαύμα του Αρχάγγελου. Το περίεργο και το συγκινητικό της ιστορίας που ακολουθεί είναι πως το μωρό δεν ήταν δικό της αλλά ήταν τυχερή και το βρήκε, όσο τυχερό ήταν κι αυτό που αυτή η γυναίκα του έσωσε τη ζωή!

Η ίδια έχει πει:

Μία περίοδο δούλευα παραδουλεύτρα σε ένα γιατρό, που ήταν καλοπληρωτής αλλά και πολύ σκληρός σαν τον άνδρα μου.

Μία μέρα πήρα τον κάδο των σκουπιδιών για να πάω να τα πετάξω και ξαφνικά άκουσα ενα κλαυθμύρισμα.

Φθάνοντας στο σκουπιδότοπο άνοιξα το καπάκι και βλέπω ένα, μωρό μέσα στα αίματα. «Παναγιά μου τι να κάνω;

Να γυρίσω στο γιατρό δε γίνεται γιατί αυτός το πέταξε, όμως αν το πάρω στο σπίτι ο άντρας μου θα με σφάξει σαν λαμπριάτικο αρνί».

Το πήρα, το φίλησα σκουπίζοντας τα αίματα και το έσφιξα στην αγκαλιά μου, γιατί ήταν ο χειμώνας πολύ παγερός. Όταν έφθασα στο σπίτι δεν ήταν κανείς.

Είπα μέσα μου, «Ο Θεός είναι μαζί μου» και αφού το έπλυνα το τύλιξα σε μία παλιά μου πουκαμίσα και το σταύρωσα προσευχόμενη, «Παναγία μου Προυσιώτισσα, χαρίτωσε το να μην κλάψει».

Και το θαύμα έγινε. Το μωρό για δυο χρόνια δεν έκλαψε! Το τάϊζα κρυφά και το κοίμιζα κάτω από το κρεβάτι μας.

Όταν ερχόταν ο ανδρας μου η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά.Πέρασε ο καιρός και το παιδί άρχισε να μπουσουλά.

Οπότε ενα μεσημέρι εκεί που τρώγαμε ξετρύπωσε το μωρό και ήρθε κάτω από το τραπέζι. Μόλις το είδε ο άνδρας μου τα μάτια του γυάλισαν σαν του λιονταριού. «Τι είναι αυτό;», μου λέει.

Τότε έκανα τον σταυρό μου και του είπα το μυστικό. Συγκινήθηκε και το δέχθηκε σαν να ήταν δικό του.

Το παιδί αυτό τώρα έχει παντρευτεί και εργάζεται στο Καρπενήσι. Από το παιδί αυτό έχω ένα ποτήρι νερό, ενώ από τα δικά μου τίποτα.

Συγκλονιστικό θαύμα του γέροντα Πορφυρίου – Τον έβγαλε από τα συντρίμμια χωρίς να έχει περάσει ποτέ από εκεί!

Το παρακάτω θαύμα του Αγίου Πορφυρίου, το διηγήθηκε ένας καθηγητής πανεπιστημίου, ο οποίος το άκουσε από τον παθόντα.

Ένα βράδυ, σε κάποια στροφή, ένα ταξί έπεσε σε μια χαράδρα και έγινε μια μάζα σίδερα. Ο οδηγός ήταν μόνος του στο ταξί εγκλωβισμένος, οπότε βλέπει έναν γέροντα ιερέα να βγάζει τα σίδερα και να τον ελευθερώνει. Δεν είχε πάθει τίποτε. Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε την ανέκδοτη προφητεία του γέροντα!

Ο ταξιτζής τον ρώτησε:

– Πώς με βρήκατε, πού με είδατε;

Του λέει (ο γέροντας του ταξιτζή):

– Περνούσα και σε είδα.

Ενώ δε ο ταξιτζής κοίταζε το ταξί του, αυτός εξαφανίστηκε. Έψαξε αλλά μάταια. Την άλλη μέρα ρωτούσε όποιον έβλεπε για τον Γέροντα περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του, γύρισε όλα τα μοναστήρια, αλλά τίποτε.

Οπότε κάποιος του είπε για τον Γέροντα Πορφύριο. Πήγε, τον βρήκε, τον ανεγνώρισε και του ανέφερε το γεγονός.

Ο Γέροντας Πορφύριος του λέει:

– Εγώ δεν έχω περάσει από εκεί ποτέ. Τι ώρα έγινε;

Του απάντησε:

– Στις 10 το βράδυ.

Κι ο γέροντας του απήντησε ότι εκείνην την ώρα πάντοτε προσεύχεται και για όλους τους οδηγούς.

Από το βιβλίο “Μαθητεύοντας στον Γέροντα Πορφύριο”, μαρτυρία Α’ του Ι.Μ., των εκδόσεων η “Μεταμόρφωσις του Σωτήρος”, Μήλεσι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share