Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αλλάζει ο καιρός! Έρχονται βροχές, καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι! Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη! (Video)

Αναλυτική πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή!

19 Φεβρουαρίου 2020 08:12
Αλλάζει ο καιρός! Έρχονται βροχές, καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι! Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη! (Video)

Αλλάζει ο καιρός με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για βροχές, καταιγίδες αλλά και δυνατούς ανέμους! Για επιδείνωση του καιρού επίσης έχει προειδοποιήσει και ο Σάκης Αρναούτογλου!

Συγκεκριμένα το πρωί, στα πιο ανοικτά τμήματα του νοτιοανατολικού Αιγαίου ίσως εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές ασθενείς βροχές χωρίς κάτι το αξιόλογο.

Καλές καιρικές συνθήκες μέχρι και το μεσημέρι προς απόγευμα όπου σιγά σιγά θα αρχίσουν από τα δυτικά προς τα ανατολικά οι νεφώσεις να γίνονται περισσότερες και προς το βράδυ στην βορειοδυτική Ελλάδα και προς τα νότια θα αρχίσουν βροχοπτώσεις.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή:

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα: Βροχές και καταιγίδες!

Καιρός σήμερα: Από το απόγευμα της Τετάρτης (19/02) ο καιρός θα χαλάσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, ενώ τη νύχτα θα ακολουθήσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Σταδιακά ο καιρός θα χαλάσει την Τσικνοπέμπτη όπου αναμένονται βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το απόγευμα, με τοπικές βροχές, που τη νύχτα στα βόρεια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ, γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα παροδικές νεφώσεις. Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το βράδυ, με τοπικές βροχές τη νύχτα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share