Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

22χρονος έπεσε από ύψος 58 μέτρων! Φρικτός θάνατος!

Σοκ!

18 Φεβρουαρίου 2020 23:38
22χρονος έπεσε από ύψος 58 μέτρων! Φρικτός θάνατος!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 22χρονος στο Μέριλαντ των ΗΠΑ όταν έπεσε από ύψος 58 μέτρων! Τραγικό θάνατο βρήκε και σκιέρ όταν πιάστηκε το παλτό του στο τελεφερίκ!

Σύμφωνα με το Fox News, ο Τζόσεφ Μπαξτον, βρισκόταν στο πάρκο μαζί με τους φίλους του όταν αποφάσισαν να πάνε στην άκρη των βράχων. Τότε παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Το συγκεκριμένο σημερίο λέγεται "The King and Queen Seat", είναι σε ύψος 58 μέτρων και γενικά συνίσταται προσοχή στους περιπατητές.

Το σημείο είναι γνωστό λόγω της ομορφιάς του, αλλά επικίνδυνο. Τον Ιούνιο του 2018 ένας 35χρονος έχασε την ζωή του όταν έπεσε από το ίδιο σημείο, όπως μεταδίδει το Fox News.

Χαμός στο Λονδίνο! Συνέλαβαν νεαρή γυναίκα για το θάνατο άνδρα που έπεσε από 9ώροφο κτίριο! (video)

Στη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας, κοντά στα 20 χρόνια, προχώρησε η Αστυνομία της Βρετανίας, μετά το σοκαριστικό θάνατο ενός άνδρα στο Λονδίνο, ο οποίος έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος, σε ένα 9ώροφο κτίριο, ενώ αίσθηση προκαλεί η απαλλαγή ενός δολοφόνου κι ενός βιαστή στο νησί.

Το θύμα βρέθηκε στο δρόμο τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/2) σε κρίσιμη κατάσταση, για να καταλήξει πολύ σύντομα, με τη βουτιά του αυτή ασφαλώς να είναι καθοριστική.

«Ο άνδρας ήταν νεκρός από τη σκηνή του περιστατικού κιόλας. Μια νεκροψία και μια επίσημη ταυτοποίηση θα γίνει σύντομα, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στις έρευνες», ανέφερε άνθρωπος από το γραφείο Επικοινωνίας της Αστυνομίας.

Όσο για την νεαρή που συνελήφθη; «Τη συλλάβαμε κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Βορείου Λονδίνου κι έχουμε αποκλείσει την περιοχή, ώστε να ερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του άνδρα», είπε.

Συναγερμός στην Ινδία! Έκρηξη σε δικαστήριο! (video)

Ισχυρή έκρηξη έλαβε τόπο στο δικαστήριο του Λάκναου της Ινδίας, η οποία έσκασε κοντά στο γραφείο του ανώτατου δικαστή, ενώ έκρηξη είχε υπάρξει σε ταχυδρομείο της Ολλανδίας.

Από την έκρηξη αυτήν, υπήρξαν τρεις τραυματίες, με τον έναν να έχει τραυματιστεί σοβαρά και τους άλλους δύο να φέρουν πιο ελαφριά τραύματα.

Ο λόγος που έγινε αυτή η έκρηξη σοκάρει ακόμη περισσότερο, αφού σύμφωνα με το India Today, η έκρηξη ήταν αποτέλεσμα διαφωνίας ανάμεσα σε δύο ομάδες δικηγόρων για μια μήνυση. Η έκρηξη πιστεύεται, ότι τοποθετήθηκε προς επίθεση σε δικηγόρο που βρισκόταν στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, στόχος φαινόταν να είναι ο Σαντζέεβ Λόντι, με την Αστυνομία να έχει εντοπίσει τον βομβιστή, ενώ έχει αποτρέψει την έκρηξη τριών ακόμη βομβών.

Μετά την έκρηξη, ήταν λογικό να υπάρξει πανικός, με τους εξαγριωμένους δικηγόρους να αναμένουν εξελίξεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share