Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Γιώργος Λαχανάς!

Θλίψη!

18 Φεβρουαρίου 2020 18:47
Πέθανε ο Γιώργος Λαχανάς!

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο συνταξιούχος αστυνομικός Γιώργος Λαχανάς από το Πύργο. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο του Μιχάλη Βασιλάκη!

Απέκτησε δύο γιους με τη σύζυγό του Ευαγγελία, τον Χαράλαμπο και το Διονύση. Ο Γιώργος υπηρέτησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για αρκετά χρόνια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και στο Επιτελείο.

Συλλυπητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του αλησμόνητου συναδέλφου μας Γιώργου Λαχανά στην οικογένεια του .

Ο Γιώργος τίμησε όσο ολίγοι το αστυνομικό λειτούργημα με ασύγκριτο ήθος και κοινωνική ευαισθησία . Υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα πρότυπο αστυνομικού και σημείο αναφοράς για Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Συνάδελφοι και πολίτες του Πύργου θα τον θυμούνται πάντα για τον ηθικό και ανιδιοτελή χαρακτήρα του.

Πέθανε η 23χρονη Νίκη Καραβιώτη!

Θλίψη στην Πάτρα καθώς την τελευταία της πνοή άφησε μετά από 17 ημέρες νοσηλείας στην Εντατική η 23χρονη Νίκη Καραβιώτη που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην οδό Κανελλοπούλου στις 30 Ιανουαρίου. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο γνωστού επιχειρηματία!

Η κοπέλα ήταν συνεπιβάτης σε δίκυκλο το οποίο συγκρούστηκε στις 30 Ιανουαρίου με Ι.Χ. στη διασταύρωση των οδών Κανελλοπούλου και Αυστραλίας.

Τραγικό θάνατο για 23χρονη σε διαγωνισμό φαγητού!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 23χρονη Ρωσίδα όταν πνίγηκε αφού έβαλε στο στόμα της τρία κομμάτια γλυκού κατά τη διάρκεια διαγωνισμού για το ποιος θα φάει πιο γρήγορα τα κομμάτια του.

Η νοσηλεύτρια Αλεξάντρα Γιούντινα άρχισε να νιώθει δυσφορία αφού άδειασε το πιάτο της κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού που διεξήχθη στη Μόσχα.

Σε βίντεο από κάμερα στο κέντρο διασκέδασης στο οποίο συνέβη το δυστύχημα φαίνεται η 23χρονη να προσπαθεί να φτάσει στην τουαλέτα πριν τελικά να καταρρεύσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κτηνωδία! 8χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του και πέθανε!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι μόλις 8 ετών το οποίο βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του, σε μια πρωτοφανή κτηνωδία, μοιάζοντας με την φρίκη του Πακιστάν!

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία, προσθέτοντας ακόμη ένα κρίκο στη θλιβερή αλυσίδα των βιασμών, με τη χώρα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της «μαύρης» λίστας.

Το κορίτσι πέθανε στην εντατική νοσοκομείου στην πόλη Chennai. Το παιδί διακομίστηκε εκεί με πόνους στο στομάχι, ενώ είχε λιποθυμήσει στο μπάνιο του σπιτιού του.

Το παιδί βρέθηκε αναίσθητο από τους γονείς του, οι οποίοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο μπάνιο. Τη φρικτή αλήθεια ομολόγησε το παιδί στους γονείς του, στο νοσοκομείο, πριν πέσει σε κώμα και «σβήσει». Και οι 16 συγγενείς έχουν συλληφθεί και παραμένουν υπό κράτηση.

Το 2018 η ινδική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει τη θανατική ποινή σε όσους βιάζουν παιδιά και μάλιστα την έχει εφαρμόσει στα δυο μοναδικά καταγεγραμμένα περιστατικά που είχαν συμβεί έκτοτε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share