Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χειρουργείο για τον τραγουδιστή Νίκο Πορτοκάλογλου! (photos)

Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί!

18 Φεβρουαρίου 2020 17:22
Χειρουργείο για τον τραγουδιστή Νίκο Πορτοκάλογλου! (photos)

Σε χειρουργείο υπεβλήθη χθες ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογλου. Ενώ, λίγο νωρίτερα έγινε γνωστή η διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της Μάρθας Καραγιάννη!

Ο γνωστός καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην σπονδυλική του στήλη, μετά από αφόρητους πόνους που είχε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα ο τραγουδιστής και μουσικός βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και αποθεραπείας.«Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Οι live εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα αλλά και στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη αναβάλλονται, μέχρι να γίνει τελείως καλά.

Η αποθεραπεία της επέμβασης του Νίκου Πορτοκάλογλου θα τον κρατήσει μακριά από τις εμφανίσεις του τόσο στο Γυάλινο...

Posted by Nikos Portokaloglou - Νίκος Πορτοκάλογλου on Tuesday, February 18, 2020

«Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας είναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι».

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες! (video)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς, φτάνοντας στη 12η συνεχόμενη ημέρα, με τις επόμενες ώρες πια να είναι πολύ κρίσιμες.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (7/2), ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Η κόρη του, Σάντρα, στην τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του OPEN για την κατάσταση υγείας του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

«Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι ακόμα στην Εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», συμπλήρωσε.

«Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπο σε καταστολή δεν μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις» κατέληξε η Σάντρα Βουτσά.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Τι λένε οι γιατροί;

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και δηλώνουν πως τα επόμενα 24ωρα ο ηθοποιός θα αρχίσει να συνέρχεται μιας και του διέκοψαν την χορηγία των χαπιών που τον κρατούσαν σε καταστολή, ενώ καθημερινά στο πλευρό του βρίσκεται και η κόρη του Σάντρα.

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Αυτά είναι τα μηνύματα από τους γιατρούς! (video)

Τη μάχη για τη ζωή του δίνει για 6η μέρα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έχει πάντοτε κοντά του την οικογένειά του, ενώ υπάρχουν νεότερα για την υγεία του, μετά το πρώτο ανακοινωθέν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή, αλλά όπως σημειώνουν οι γιατροί, ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσουν για οποιαδήποτε βελτίωση, μιας και μιλάμε για έναν επιβαρυμένο οργανισμό.

Σε κάθε περίπτωση, παίρνουν ενθαρρυντικά μηνύματα, καθώς ο οργανισμός του Κώστα Βουτσά ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Η οικογένεια, παράλληλα, ευχαριστεί τόσο τους γιατρούς για την προσπάθεια όσο και τον κόσμο για τη στήριξή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share