Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχασε την μήτρα της όταν ήταν 7 χρονών από τον καρκίνο...Τώρα η μητέρα της κάνει κάτι που θα το θυμάται μια ζώη!

Της έκανε το μεγαλύτερο δώρο!

18 Φεβρουαρίου 2020 16:15
Έχασε την μήτρα της όταν ήταν 7 χρονών από τον καρκίνο...Τώρα η μητέρα της κάνει κάτι που θα το θυμάται μια ζώη!

Αυτή η κοπέλα έχασε τα αναπαραγωγικά της όργανα από καρκίνο όταν ήταν παιδί και ζήτησε από τη μητέρα της να γίνει παρένθετη- και να γεννήσει το δικό της εγγόνι. Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει...Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Η Τζασμίν Μπουλέι, 21 ετών, από το Νόργουιτς, είχε αφαιρέσει τις ωοθήκες και τους φαλλοπειούς σωλήνες όταν ανέπτυξε σάρκωμα του Ewing, μια μορφή καρκίνου, στη λεκάνη στην ηλικία των επτά ετών, η οποία επηρέασε και τη μήτρα της.

Μετά από την σχέση της με τον Ντάνιελ Μπέλλ, 27 ετών, το ζευγάρι ήταν απελπισμένο να έχει ένα δικό του παιδί και είχε αρχικά θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης (HRT) με σκοπό να υποβληθεί σε IV, χρησιμοποιώντας ωάριο δότη.

Όμως η θεραπεία απέτυχε και η μητέρα της Τζασμίν, Σαμπρίνα Μπουλέι, 39 ετών, έχει προσφερθεί τώρα να φέρει στον κόσμο το παιδί - το οποίο θα συλληφθεί χρησιμοποιώντας το σπέρμα του και ένα ωάριο δότη - και θα γεννήσει το δικό της εγγόνι. Το ίδιο έκανε και μια γυναίκα για την δίδυμη αδερφή της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Η οικογένεια ελπίζει τώρα να συγκεντρώσει £ 20,000 στο GoFundMe για να ολοκληρώσει την οικογένεια των ονείρων της.

Η Σαμπρίνα δήλωσε: «Νιώθω σαν να είναι το μοναδικό και μεγαλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω για την κόρη μου και τον σύντροφό της. Για να τους δώσω το δώρο της ζωής θα έκανα όλα μου τα όνειρα και τα δικά της να γίνουν πραγματικότητα.

Πατέρας παντρεύτηκε την ενός έτους κόρη του λίγο πριν πεθάνει... Η ιστορία τους θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ο πατέρας του ενός έτους κοριτσιού δεν μπορούσε να του χαλάσει το χατίρι και τελικά την παντρεύτηκε λίγο πριν πεθάνει...Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η μικρούλα, μόλις ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο και πως είχε δύο μέρες ζωής, εξέφρασε την μεγάλη της επιθυμία να «παντρευτεί» με τον πατέρα της.

Η μικρή διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, αρχικά στο στομάχι. Η ασθένεια όμως εξαπλώθηκε ταχύτατα και επεκτάθηκε στα νεφρά και στον εγκέφαλο. Οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι είναι μη ιάσιμη, εκείνοι όμως ήλπιζαν, όπως συνέβη και με αυτό το δίχρονο κορίτσι!

Ξεκίνησαν χημειοθεραπείες χωρίς κάποια βελτίωση. Όταν ενημερώθηκαν για τις 2 μέρες ζωής που είχε την πήρανε σπίτι. Εκεί διαπίστωσαν ότι η μικρή Πόπυ έγινε ξανά όπως παλιά.

Χαρούμενη, μακριά από νοσοκομεία και από φάρμακα, έπαιζε με τα δύο αδέρφια της, τραγουδούσε και χόρευε συνέχεια. Οι γονείς πήραν αυτήν την μεγάλη απόφαση, αφού έβλεπαν πως ήταν μη αναστρέψιμο και δεν ήθελαν να ταλαιπωρηθεί άλλο.

Η μικρούλα «παντρεύτηκε» τελικά τον πατέρα της σε μία πολύ ωραία τελετή, αφού οι γονείς ήθελαν να πραγματοποιήσουν την ευχή της για μεγάλο γάμο, όταν μεγάλωνε.

Το πανέμορφο αγγελούδι έφυγε στην αγκαλιά του μπαμπά της, ενώ η μητέρα της χάιδευε τα μαλλιά.

Πλέον, διοργανώνεται έρανος για να δημιουργηθεί τμήμα ειδικό που θα φιλοξενεί παρόμοιες οικογένειες.

Συγκλονιστικό και τόσο άδικο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share