Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικός θάνατος για σκιέρ: Πιάστηκε το παλτό του στο τελεφερίκ!

Σοκ!

18 Φεβρουαρίου 2020 12:40
Τραγικός θάνατος για σκιέρ: Πιάστηκε το παλτό του στο τελεφερίκ!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας σκιέρ στο Κολοράντο όταν το παλτό του πιάστηκε στο τελεφερίκ με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα θάνατο που μας κινεί την περιέργεια μιας και λίγες μέρες πριν μια γυναίκα πέθανε σε διαγωνισμό κατανάλωσης γλυκών.

Ο 46χρονος σκιέρ επιβιβάστηκε στο τελεφερίκ μόνο που κάποια στιγμή από τις αναταράξεις έπεσε με αποτέλεσμα το παλτό του με ένα περίεργο τρόπο να τυλιχτεί γύρω από το λαιμό του και να χάσει τη ζωή του από ασφυξία.

Δυστυχώς η ασφάλεια και οι διασώστες που βρίσκονταν στην περιοχή δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα και ο θάνατος του θεωρήθηκε ατύχημα.

Τραγωδία στην Έλβετια: Τέσσερις Γερμανοί σκιέρ νεκροί από χιονοστιβάδα!

Τέσσερις σκιέρ από τη Γερμανία σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα στις Βερνικές Άλπεις, στην Ελβετία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του καντονίου του Βαλέ.

Οι 4 σκιέρ είχαν ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής από ένα καταφύγιο στο βουνό.

Οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες το απόγευμα της Παρασκευής όταν δεν εμφανίστηκαν στον προορισμό τους οι σκιέρ και το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκαν τα πτώματά τους.

Σοκαριστικό βίντεο: Σκιέρ καταγράφει τη στιγμή που καταπλακώνεται από χιονοστιβάδα!

Τρόμο προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένας σκιέρ καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Γιούτα.

Τις σκηνές κατέγραψε η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του σκιέρ που κατέβαινε μια πλαγειά στο Guardsman Pass.

Όπως φαίνεται στο βίντεο όλα ξεκινούν όταν ο σκιέρ επιχειρεί να περάσει ανάμεσα από κάποια δέντρα. Η κατάβασή του, όμως, «πυροδοτεί» χιιονοστιβάδα με το χιόνι να τον «καταπίνει» δευτερόλεπτα αργότερα.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι δραματικά καθώς ο σκιέρ, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ακούγεται να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια καθώς δεν μπορεί να απελευθερωθεί από το χιόνι που τον έχει σκεπάσει.

Για καλή του τύχη οι δύο φίλοι με τους οποίους κατέβαινε το βουνό όχι μόνο είδαν το σκηνικό αλλά κατάφεραν να ακούσουν τις φωνές του προκειμένου να τον εντοπίσουν και έτσι, τελικά, να τον απεγκλωβίσουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share