Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

Τραγικό! Αυτό ήταν το τρομερό λάθος του γείτονα που σκότωσε το βρέφος 8 μηνών!

Απίστευτο!

18 Φεβρουαρίου 2020 11:25
Τραγικό! Αυτό ήταν το τρομερό λάθος του γείτονα που σκότωσε το βρέφος 8 μηνών!

Τραγικός, όπως και στην περίπτωση του κοριτσιού στο Πακιστάν, ήταν ο τρόπος, με τον οποίο πέθανε ένα βρέφος 8 μηνών στο Καζακστάν, με τον γείτονα ουσιαστικά να προκαλεί το μοιραίο γεγονός.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σίμκεντ του Καζακστάν, με το μικρό αγγελλούδι να χάνει την ζωή του από το δηλητηριώδες αέριο που εισέπνευσε.

Η Γκιουζάλ έπεσε θύμα του ανεύθυνου γείτονά του, ο οποίος ψέκασε με δηλητήριο το διαμέρισμά του, προσπαθώντας να κάνει αποπαρασίτωση, και στην συνέχεια έφυγε, χωρίς να ειδοποιήσει τους άλλους ένοικους.

Γκιουζάλ Καζακστάν

Χαροπαλεύουν επίσης άλλα δυο παιδάκια, 3 και 5 ετών, που επίσης εισέπνευσαν το δηλητηριώδες αέριο.

Ο γείτονας, ο οποίος έχει συλληφθεί, αφού έριξε τα χημικά έφυγε. Η οικογένεια της άτυχης Γκιουζάλ την επόμενη ημέρα δεν ένιωθε καλά. Η Γκιουζάλ εξέπνευσε στην εντατική ενώ τα άλλα δυο παιδιά, τα οποία φαίνεται πως ήταν αδερφάκια του, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, έκαναν εμετό με αίμα.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για να διελευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας.

Αλεπούδες μεταλλάσσονται σε "τέρατα" για να τους πάρουν την γούνα για παλτό...Οι εικόνες είναι εξοργιστικές!

Η κακοποίηση των ζώων και η εκμετάλλευση τους προς όφελος των ανθρώπων είναι ένα μείζον θέμα στις μέρες μας. Πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε σιγά σιγά και να μην υποστηρίζουμε τέτοιες εγκληματικές πράξεις. Μια έρευνα έβγαλε στο φως τις άθλιες συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν και εκτρέφονται αλεπούδες στη Φιλανδία, για να αυξηθεί η ποσότητα γούνας στο σώμα τους.

Τραβήχτηκαν πλάνα από πέντε αγροκτήματα γούνας στην Οστροβότνια, στη δυτική Φινλανδία, με αλεπούδες που διακρίνονται από τεράστια γούνα και υπερβολικά στρώματα λίπους, να σχηματίζουν δίπλες στο σώμα τους. Και δεν είναι τα μόνα ζώα που θυσιάζονται στον βωμό της μόδας, μιας και ακόμα ένα βίντεο με κουνέλια έχει ξεσπάσει κύμα οργής!

Το αποτέλεσμα είναι τα ζώα αυτά να σηκώνουν το πενταπλάσιο από το κανονικό τους βάρους, να ασφυκτιούν και να βασανίζονται.Χαρακτηριστικό της τραγικής τους κατάστασης είναι το γεγονός ότι τα ίδια δε δύνανται να περπατήσουν και μεταφέρονται στα κλουβιά τους.

Αλεπούδες μεταλλάσσονται σε

«Οι συνθήκες στις οποίες βρίσκονται αυτά τα ζώα είναι αποτέλεσμα απληστίας για κέρδη. Περισσότερο δέρμα σημαίνει περισσότερα χρήματα για τον αγρότη γούνας.

Τα ζώα πληρώνουν την τιμή με πόνο» δηλώνουν ακτιβιστες και εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων που δημοσιεύουν τις δυσάρεστες αυτές εικόνες προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους καταναλωτές και να γυρίσουν την πλάτη τους στους εμπόρους γουναρικών.

Αλεπούδες μεταλλάσσονται σε

Ραγίζει καρδιές ο άντρας που κρατά στα χέρια του τον πεθαμένο σκύλο του! Ο σπαραγμός του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ραγίζει καρδιές ο άντρας που κρατά στα χέρια του τον πεθαμένο σκύλο του! Ο σπαραγμός του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η φωτογραφία που ακολουθεί έχει συγκινήσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Ένας άνδρας σπαράζει στο κλάμα ενώ το σκυλί του αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από έναν ακριβώς χρόνο όταν ο άνδρας έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο ίδιος και το 2 ετών σκυλί του, το οποίο λάτρευε. Ο άνδρας κατάφερε να βγει δίχως να τραυματιστεί, οι πυροσβέστες όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και να διασώσουν τον σκύλο του.

Ο άνδρας ξεσπά σε κλάματα όσο καίγεται το σπίτι του αλλά όχι γι’αυτό. Κλαίει για το χαμό του σκύλου του.

undefined

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share