Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλεπούδες μεταλλάσσονται σε "τέρατα" για να τους πάρουν την γούνα για παλτό...Οι εικόνες είναι εξοργιστικές!

Αδιανόητη κτηνωδία!

18 Φεβρουαρίου 2020 10:34
Αλεπούδες μεταλλάσσονται σε

Η κακοποίηση των ζώων και η εκμετάλλευση τους προς όφελος των ανθρώπων είναι ένα μείζον θέμα στις μέρες μας. Πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε σιγά σιγά και να μην υποστηρίζουμε τέτοιες εγκληματικές πράξεις. Μια έρευνα έβγαλε στο φως τις άθλιες συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν και εκτρέφονται αλεπούδες στη Φιλανδία, για να αυξηθεί η ποσότητα γούνας στο σώμα τους.

Τραβήχτηκαν πλάνα από πέντε αγροκτήματα γούνας στην Οστροβότνια, στη δυτική Φινλανδία, με αλεπούδες που διακρίνονται από τεράστια γούνα και υπερβολικά στρώματα λίπους, να σχηματίζουν δίπλες στο σώμα τους. Και δεν είναι τα μόνα ζώα που θυσιάζονται στον βωμό της μόδας, μιας και ακόμα ένα βίντεο με κουνέλια έχει ξεσπάσει κύμα οργής!

Το αποτέλεσμα είναι τα ζώα αυτά να σηκώνουν το πενταπλάσιο από το κανονικό τους βάρους, να ασφυκτιούν και να βασανίζονται.Χαρακτηριστικό της τραγικής τους κατάστασης είναι το γεγονός ότι τα ίδια δε δύνανται να περπατήσουν και μεταφέρονται στα κλουβιά τους.

«Οι συνθήκες στις οποίες βρίσκονται αυτά τα ζώα είναι αποτέλεσμα απληστίας για κέρδη. Περισσότερο δέρμα σημαίνει περισσότερα χρήματα για τον αγρότη γούνας.

Τα ζώα πληρώνουν την τιμή με πόνο» δηλώνουν ακτιβιστες και εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων που δημοσιεύουν τις δυσάρεστες αυτές εικόνες προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους καταναλωτές και να γυρίσουν την πλάτη τους στους εμπόρους γουναρικών.

Ραγίζει καρδιές ο άντρας που κρατά στα χέρια του τον πεθαμένο σκύλο του! Ο σπαραγμός του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ραγίζει καρδιές ο άντρας που κρατά στα χέρια του τον πεθαμένο σκύλο του! Ο σπαραγμός του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η φωτογραφία που ακολουθεί έχει συγκινήσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Ένας άνδρας σπαράζει στο κλάμα ενώ το σκυλί του αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από έναν ακριβώς χρόνο όταν ο άνδρας έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο ίδιος και το 2 ετών σκυλί του, το οποίο λάτρευε. Ο άνδρας κατάφερε να βγει δίχως να τραυματιστεί, οι πυροσβέστες όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και να διασώσουν τον σκύλο του.

Ο άνδρας ξεσπά σε κλάματα όσο καίγεται το σπίτι του αλλά όχι γι’αυτό. Κλαίει για το χαμό του σκύλου του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share