Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (18/02) (Video)!

Αναλυτικά η ειδησεογραφία της ημέρας!

18 Φεβρουαρίου 2020 08:26
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (18/02) (Video)!

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 18/2! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με αρκετή ποικιλία θεμάτων να υπάρχει για αυτή τη μέρα, ενώ στο "κόκκινο" είναι η κυκλοφορία στους δρόμους λόγω 24ωρης απεργίας.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Την Τσικνοπέμπτη θα μας τα χαλάσει με βροχές και καταιγίδες»! Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί! (video)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μίλησε μεν για το σημερινό (18/2) ανοιξιάτικο σκηνικό που θα επικρατήσει σε όλη την χώρα, αλλά παράλληλα προειδοποίησε για ένα βαρομετρικό χαμηλό, που θα έρθει από την Ισπανία και θα φέρει βροχές και καταιγίδες την Τσικνοπέμπτη (20/2).

Ο μετεωρολόγος του OPEN είπε, ότι μπορεί το πρωί να ξεκινάμε με κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά στη διάρκεια της ημέρας θα φτάσουμε στους 17-18 βαθμούς, με τον καιρό να γλυκαίνει με ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα και πιθανότητα ασθενών βροχών μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική οι άνεμοι θα πνεύσουν στα 4-5 μποφόρ και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από τους 6 έως τους 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα, θα υπάρξουν άνεμοι έως 4 μποφόρ το πολύ και η θερμοκρασία θα βρεθεί στους 3-15 βαθμούς με λίγο κρύο το πρωί.

Από Τετάρτη (19/2), πλέον, το βαρομετρικό χαμηλό θα αρχίσει να επηρεάζει την χώρα μας και τα φαινόμενα θα γίνουν αισθητά με βροχές και καταιγίδες, από το βράδυ της ίδιας ημέρας ή τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/2), κάτι που σημαίνει πως θα τσικνίσουμε με έντονα φαινόμενα, ενώ στο Αιγαίο θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα, με τους ανέμους να φτάνουν ίσως και τα 9 μποφόρ, κάτι που σημαίνει πως όσοι ταξιδέψουν εκείνες τις ημέρες, πρέπει να επικοινωνήσουν με τα λιμεναρχεία.

Από την Παρασκευή (21/2), όμως, η κατάσταση ήδη θα αρχίσει να εκτονώνεται και το Σαββατοκύριακο η άνοιξη θα γυρίσει.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο Athensmagazine.gr:

Ανοιξιάτικο το σημερινό σκηνικό του καιρού: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη!

Εξαιρετικά αισιόδοξη, όπως και του Τάσου Αρνιακού, είναι η πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη, για τον καιρό των επόμενων ημερών, όπως ο ίδιος τον παρουσίασε στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Πολύ καλός αναμένεται ο καιρός με ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές συννεφιές στα πιο ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας ενώ στα βόρεια τμήματα της Κρήτης δεν αποκλείεται να έχουμε ασθενείς βροχές. Τους 17 βαθμούς κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος στην Αττική.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share