Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές ο άντρας που κρατά στα χέρια του τον πεθαμένο σκύλο του! Ο σπαραγμός του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ανατριχιάσαμε!

18 Φεβρουαρίου 2020 07:59
Ραγίζει καρδιές ο άντρας που κρατά στα χέρια του τον πεθαμένο σκύλο του! Ο σπαραγμός του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ραγίζει καρδιές ο άντρας που κρατά στα χέρια του τον πεθαμένο σκύλο του! Ο σπαραγμός του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η φωτογραφία που ακολουθεί έχει συγκινήσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Ένας άνδρας σπαράζει στο κλάμα ενώ το σκυλί του αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από έναν ακριβώς χρόνο όταν ο άνδρας έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο ίδιος και το 2 ετών σκυλί του, το οποίο λάτρευε. Ο άνδρας κατάφερε να βγει δίχως να τραυματιστεί, οι πυροσβέστες όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και να διασώσουν τον σκύλο του.

Ο άνδρας ξεσπά σε κλάματα όσο καίγεται το σπίτι του αλλά όχι γι’αυτό. Κλαίει για το χαμό του σκύλου του.

Συγκινεί η 55χρονη γυναίκα που μένει μέσα στο αυτοκίνητο της με τα δύο σκυλιά της εδώ και 33 μήνες!

Μια απίστευτη ιστορία είναι αυτή αυτής της άστεγης γυναίκας η οποία μένει μέσα στο αυτοκίνητο της με τα δύο σκυλιά της εδώ και 33 μήνες!

Η κυρία Λένα είχε μια επιχείρηση που ναυάγησε. Πήρε δάνεια για να βοηθήσει κι ένα ζωάκι που ήταν άρρωστο, όμως όλα πήγαν στράφι.

«Εχασα τους δικούς μου, έχασα κάποια άλλα περιουσιακά στοιχεία που δεν γνώριζα ότι είχα. Έπαθα απανωτά σοκ. Μέσα σε δυο μήνες τα έχασα όλα και βρέθηκα στο δρόμο. Το σκυλί εγχειρίστηκε και την επόμενη ημέρα πέθανε από το κρύο γιατί μέναμε στο αμάξι. Αρρώστησα κι εγώ, ήμουν φυτό κι έμεινα 41 μέρες στο νοσοκομείο. Με βοήθησε μόνο ο κύριος Παναγιώτης Μήλας, μου κράτησε το σκυλί μου όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η μοναδική βοήθεια που είχε όλο αυτό το διάστημα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Θέλω να σταματήσουν να με ενοχλούν οι περίεργοι. Έρχονται με κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω, με ρωτάνε αν θέλω κάτι και δεν ασχολείται κανείς. Αν ενδιαφέρεται κάποιος με βοηθά ουσιαστικά. Δεν χρειάζομαι ελεημοσύνη. Εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα όπως μπορώ. Χρειάζομαι μία εργασία να μου δίνει σιγουριά. Έχω κάνει 15 δουλειές αυτούς τους 33 μήνες. Έχω καθαρίσει σπίτια, σκάλες και μάζευα σκατά. Έχω αλλάξει τρεις γειτονιές. Με διώχνουν και σε μία γειτονιά με έδιωξε μία κοινωνική λειτουργός…»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share