Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Περιστέρι: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

Τι συνέβη;

17 Φεβρουαρίου 2020 23:55
Τραγωδία στο Περιστέρι: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

Δεν είναι ακόμη σαφές από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά στο ισόγειο διπλοκατοικίας - Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
Νεκρός ανασύρθηκε από πυρκαγιά σε διπλοκατοικία, στο Περιστέρι, ένας άνδρας.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 22:00 για τη φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο, όπου διέμενε ο άνδρας, στη συμβολή των οδών Ρόδου και Ευριπίδου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο και επιχειρούν έως αυτήν την ώρα 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

33χρονη μητέρα κάηκε ζωντανή μαζί με τα έξι παιδιά της! (photos)

Μια ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε στις ΗΠΑ με μια 33χρονη μητέρα να καίγεται ζωντανή μαζί με τα έξι παιδιά της όταν πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι τους! Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από τη Βραζιλία, που δείχνει μια 32χρονη γυναίκα να προσπαθεί να πνίξει την άρρωστη μητέρα της στο νοσοκομείο!

Ο πατέρας, ο μοναδικός επιζών της φωτιάς τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να σώσει τη σύζυγό του και τα έξι παιδιά τους. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού και αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού που εισέπνευσε.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται, αν και οι τοπικές αρχές ξεκαθάρισαν πως δεν βλέπουν «δόλο» πίσω από το τραγικό περιστατικό. Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ενδεχομένως η φωτιά να ξεκίνησε από κάποιο βραχυκύκλωμα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν σχεδόν 40 λεπτά για να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Πέντε από τα παιδιά βρέθηκαν αγκαλιασμένα σε μια κρεβατοκάμαρα ενώ η μητέρα με ένα άλλο παιδί εντοπίστηκε σε διαφορετική κρεβατοκάμαρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής στους New York Times.

Η 33χρονη μητέρα ήταν δασκάλα δημοτικού σχολείου και τα παιδιά -πέντε αγόρια και ένα κορίτσι- ήταν ηλικίας από ενός μέχρι 15 ετών.

Το σπίτι είχε χτιστεί γύρω στο 1951 και σε μερικά παράθυρα είχαν τοποθετηθεί σιδερένια κάγκελα, κάτι που ίσως εμπόδισε τα μέλη της οικογένειας να διαφύγουν ώστε να γλιτώσουν από την φωτιά.

«Έδειχναν πολύ καλοί άνθρωποι. Όλη η γειτονιά έχει συγκλονιστεί με ό,τι συνέβη», δήλωσε γείτονας στο NBC News.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share