Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ η αυτοκτονία της γνωστής παρουσιάστριας! Για ποιο λόγο θέλησε να πεθάνει;

Τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ!

17 Φεβρουαρίου 2020 23:28
 Θρίλερ η αυτοκτονία της γνωστής παρουσιάστριας! Για ποιο λόγο θέλησε να πεθάνει;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αυτοκτονία της Βρετανίδας παρουσιάστριας Κάρολαϊν Φλακ. Γιατί αποφάσισε τελικά να βάλει τέλος στην ζωή της; Ποιοι οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτό σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά μέσα;

Την τελευταία φωτογραφία της Βρετανίδας τηλεπαρουσιάστριας Κάρολαϊν Φλακ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της, δημοσιεύουν ΜΜΕ στη χώρα της.

Στη φωτογραφία, που ανήρτησε στο Instagram η φίλη της και τηλεοπτική παραγωγός Μόλι Γκρόσμπεργκ, η Φλακ ποζάρει μ’ ένα κόκκινο σέξι φόρεμα και τα μαλλιά πιασμένα κότσο, ενώ η σχετική λεζάντα αναφέρει: «η αστεία Βαλεντίνη μας, μάς έφερε φέτος μπισκότα και γάλα με βρώμη».

Η 40χρονη τηλεπαρουσιάστρια, που αυτοκτόνησε το περασμένο Σάββατο, είχε παραιτηθεί από την εργασία της στο δημοφιλές ριάλιτι «The Love Island» μετά την κατηγορία για επίθεση στον σύντροφό της Λιούις Μπάρτον κιενώ η δίκη της είχε οριστεί για τις 4 Μαρτίου.Δείτε και 20 διάσημοι Έλληνες που αυτοκτόνησαν! Οι τραγικές ιστορίες τους και το εφιαλτικό φινάλε!

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε η Κάρολαϊν Φλακ στο λογαριασμό της στο Instagram στις 14 Φεβρουαρίου, ποζάρει με τη σκυλίτσα της Rub.

Η Φλακ φέρεται να είχε σχέση στο παρελθόν με τον πρίγκιπα Χάρι και είχε πει δημόσια πως αντιμετωπίζει προβλήματα και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια. Οι δικηγόροι της κατηγόρησαν την εισαγγελία πως επεδίωκε να στήσει μια «δίκη-σόου», σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος της για ενδοοικογενειακή βία κατά του συντρόφου της. Και ανέφεραν ότι η τηλεπαρουσιάστρια τελούσε υπό μεγάλη ψυχολογική πίεση για τα όσα γράφονταν και από τα ΜΜΕ για την υπόθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, πηγές από το περιβάλλον των δικηγόρων της Φλακ είπαν ότι αρχικά οι εισαγγελείς είχαν αποφασίσει να μην της απαγγείλουν κατηγορίες, αλλά άλλαξαν γνώμη κατόπιν πιέσεων από ανώτερα στελέχη της αστυνομίας. H εισαγγελία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share