Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πήραν πίσω την χρέωση για τα επιστολικά πακέτα τα ΕΛΤΑ! Τι λένε στην ανακοίνωσή τους;

Την ακύρωσαν!

17 Φεβρουαρίου 2020 17:49
Πήραν πίσω την χρέωση για τα επιστολικά πακέτα τα ΕΛΤΑ! Τι λένε στην ανακοίνωσή τους;

Σε ακύρωση της χρέωσης για τα αντικείμενα επιστολικού ταχυδρομείου, που φέρουν αυτοκόλλητο με πράσινο χρώμα «Τελωνειακώς Ελεύθερο» ή αποτύπωμα σφραγίδας τελωνείου με την αντίστοιχη ένδειξη, προχώρησαν τα ΕΛΤΑ, κάτι που σημαίνει πως το κοινό δε θα υποστεί κανένα επιπλέον «χαράτσι», όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

Όπως ανακοίνωσαν, η απόφαση αυτή ακολουθεί την πρόσφατη διευκρινιστική οδηγία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προς τους τελωνειακούς υπαλλήλους του αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», η οποία ρυθμίζει τη διαδικασία εκτελωνισμού των ταχυδρομικών αντικειμένων που εισέρχονται για έλεγχο και για τα οποία προκύπτει μηδενική χρέωση δασμών και φόρων (αξία αντικειμένων κάτω των 22 ευρώ).

Σε αυτή την περίπτωση, θα τους επικολλάται η διακριτική πράσινη ετικέτα με τη σήμανση «Τελωνειακώς Ελεύθερο» και θα εξέρχονται από το Τελωνείο.

Συναγερμός στη Καισαριανή: Ληστεία σε ΕΛΤΑ!

Ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα ΕΛΤΑ στην Καισαριανή, ενώ πριν λίγες μέρες είχαν ληστέψει και τραυματίσει μια 40χρονη γυναίκα στην Πάτρα!

Συγκεκριμένα, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο ταχυδρομείο και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Έπειτα, οι δράστες εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δημαρχείο Αχαρνών: Κινηματογραφική ληστεία με καλάσνικοφ!

Μια κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στο Δημαρχείο Αχαρνών όταν άγνωστοι εισέβαλαν με καλάσνικοφ με σκοπό να αποσπάσουν τα χρήματα που βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών υπηρεσιών.

Μετά την παρόμοιου τύπου ληστεία σε τράπεζα της Μεσσηνίας, ένα νέο περιστατικό ήρθε να προκαλέσει ένα ακόμη σοκ! Δυο άγνωστοι με βαρύ οπλισμό, πιθανότατα καλάσνικοφ εισέβαλλαν στο δημαρχείο και ανέβηκαν στον 2ο όροφο όπου είναι οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου. Απείλησαν τους υπαλλήλους και έως αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο αν κατάφεραν να πάρουν χρήματα.

Στην συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση στο οποίο τους περίμενε με αναμμένη τη μηχανή συνεργός τους.

Τρόμος στη Μεταμόρφωση: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα!

Τον τρόμο έχουν σπείρει άγνωστοι στους καταστηματάρχες αφού εισβάλλουν με τα αυτοκίνητα στα καταστήματα τους! Μετά το τελευταίο περιστατικό σε κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου μία ακόμη ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά είδη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το OPEN οι διαρρήκτες «χτύπησαν» με ένα αυτοκίνητο και την γνωστή μέθοδο του «πολιορκητικού κριού».

Κατάφεραν να μπουν μέσα και παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, άρπαξαν ότι πρόλαβαν. Οπως αναφέρει το κανάλι, υπολογίζεται πως άρπαξαν 15 με 20 βαλίτσες με τρυπάνια και άλλα εργαλεία. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Συναγερμός στα Εξάρχεια: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια αργά το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Μπενάκη.

Η ΕΛΑΣ ανησυχεί για επεισόδια μετά τη λήξη του τελεσίγραφου για τις καταλήψεις καθώς και την ημέρα μνήμης του Γρηγορόπουλου, την οποία πολλοί μπορεί να εκμεταλλευτούν για να κάνουν ταραχές.

Οι άγνωστοι λήστεψαν τον υπάλληλο και πήραν όλα τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Αμέσως μετά οι ένοπλοι δράστες έφυγαν σαν κύριοι παρά το γεγονός πως η περιοχή των Εξαρχείων είναι γεμάτη με αστυνομικές δυνάμεις.

Πανικός στην ΕΛ.ΑΣ! Έχασε ένα από τα υπερσύγχρονα drone στα Εξάρχεια!

Πανικός επικράτησε στην ΕΛ.ΑΣ! Η Αστυνομία έχασε ένα από τα πιο υπερσύγχρονα drone της αλλά κατάφερε να το βρει τελικά στα Εξάρχεια! Συναγερμός στα Εξάρχεια: Βρέθηκε χειροβομβίδα σε διαμέρισμα!

Σύμφωνα να με πληροφορίες το ένα από τα δυο υπερσύγχρονα drones που διαθέτουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας και στέλνουν on line εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση από την Αστυνομία.

Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά σηκώθηκε το δεύτερο drone και “σαρώνει” την περιοχή των Εξαρχείων, ώστε οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους δώσουν εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι το drone, πετώντας πάνω από την περιοχή των Εξαρχείων έχασε το σήμα με το τηλεχειριστήριο και βγήκε εκτός εμβέλειας με αποτέλεσμα να πέσει. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, το drone εντοπίστηκε σε ταράτσα της περιοχής και οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ ενώ διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες της πτώσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share