Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Προσοχή: Ο καιρός αλλάζει την Πέμπτη! Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι»! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (video)

Αναλυτική πρόγνωση!

16 Φεβρουαρίου 2020 19:52
«Προσοχή: Ο καιρός αλλάζει την Πέμπτη! Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι»! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό της εβδομάδας που έρχεται, τονίζοντας ότ θα γίνει άστατος από την Πέμπτη (20/2), ενώ και ο Τάσος Αρνιακός τόνισε, ότι ο καιρός θα αλλάξει «μάσκα».

Ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναφέρθηκε αρχικά στον αυριανό (17/2) καιρό, λέγοντας πως πλην μερικών συννεφιών με ελαφρές βροχές στην Κρήτη και τα Νότια, στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια.

Στην Αττική, οι άνεμοι θα πνεύσουν στα 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 6-15 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα είναι στους 2-12 βαθμούς, με τους ανέμους στα 4-5 μποφόρ.

Το σκηνικό δεν αλλάζει ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη (20/2), όταν και οι άνεμοι θα βρεθούν στα 6-8 μποφόρ, ενώ θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις με μια αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: Αλλάζει και πάλι ο καιρός! Ποιες περιοχές θα έχουν ''μίνι'' καλοκαίρι;

Βελτιώνεται σήμερα ο καιρός μετά την κακοκαιρία εξπρές που εκδηλώθηκε από την Παρασκευή με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές καταιγίδες σύμφωνα με την ΕΜΥ, ενώ την ίδια πρόβλεψη είχε κάνει και λίγες ώρες πριν ο Τάσος Αρνιακός!
Στα ανατολικά και νότια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας. Τα φαινόμενα σταδιακά από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα Δωδεκάνησα, θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές με βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι κατά περιόδους αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Aνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-02-2020

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Στη νότια νησιωτική χώρα τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share