Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Ήταν εξαφανισμένη από το 2018 και τη βρήκαν νεκρή σε...

Απίστευτο!

16 Φεβρουαρίου 2020 17:54
Φρίκη! Ήταν εξαφανισμένη από το 2018 και τη βρήκαν νεκρή σε...

Ένα απίστευτο περιστατικό, όπως με το νεκρό 11 μηνών βρέφος, έλαβε τόπο στο Λονδίνο, όπου άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 38χρονης Τουρκοκύπριας, Μιρικάν Μουσταφά, της οποίας η σορός βρέθηκε σε καταψύκτη στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2019, ενώ είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από το 2018.

Ο 35χρονος Ζαχίντ Γιούνις, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», θεωρήθηκε ύποπτος και οι Αρχές τον συνέλαβαν, όταν εντοπίστηκαν σε καταψύκτη του σπιτιού του στο Κάνινγκ Τάουν, το οποίο χρησιμοποιείτο για διακίνηση ναρκωτικών,τα πτώματα δύο γυναικών.

Επρόκειτο για την 38χρονη Μιρικάν Μουσταφά, μητέρα τριών παιδιών και για την 34χρονη Έριετ Ζουκς.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε, οι δύο γυναίκες πέθαναν από πολλαπλά τραύματα.

Πιστεύεται ότι η Μιρικάν είχε δολοφονηθεί μεταξύ 8ης Μαΐου και 30ης Ιουνίου 2018.

Η 38χρονη Μιρακάν ήταν γνωστή με το όνομα Μαίρη Τζέην και η έρευνα για τον εντοπισμό της είχε αρχίσει όταν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2018.

Τον Οκτώβριο του 2019, εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε πως η Ζουκς, με καταγωγή από την Ουγγαρία, είχε μετακομίσει αρκετά χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν είχε σταθερή διεύθυνση. Τα ίχνη της χάθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο άντρας είχε κρύψει τις σορούς σε καταψύκτη και τις κράτησε εκεί για πάνω από τρία χρόνια.

Ο 35χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παρακώλυση αξιοπρεπούς ταφής των πτωμάτων τον δύο γυναικών. Η δίκη του θα συνεχιστεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Βίντεο-σοκ! Η απόπειρα δολοφονίας σε καφέ στην Κύπρο ανατριχιάζει!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε τόπο στην Κύπρο και, συγκεκριμένα, την Αγία Νάπα, με έναν άνδρα να πραγματοποιεί απόπειρα δολοφονίας και να πυροβολεί σε καφέ της πόλης, ενώ το βίντεο από το γεγονός ανατριχιάζει, ενώ πυροβολισμοί με έναν νεκρό υπήρξαν σε μπαρ στο Κονέκτικατ.

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα, ο δράστης της απόπειρας φόνου, φέροντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα που βρίσκεται στην Οδό Κρύου Νερού και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο, έριξε πυροβολισμούς εναντίον προσώπων που βρίσκονταν στο καφεστιατόριο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όλοι οι τραυματίες φέρουν διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες στο σώμα τους, ενώ η 26χρονη υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση των τεσσάρων ατόμων κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου άρχισαν τη συλλογή στοιχείων, ενώ υλικό για τη δράση του άγνωστου κουκουλοφόρου αναμένεται να δώσουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου μαζί και με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, δήλωσε ότι «έχει εντοπιστεί στη σκηνή, μεταξύ άλλων τεκμηρίων, ένα πυροβόλο όπλο, το οποίο έχει παραληφθεί και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Πρόσθεσε ότι «γίνονται όλες οι εξετάσεις, έχουμε στα χέρια μας κλειστά συστήματα παρακολούθησης τα οποία αξιολογούνται ήδη και έχουν συλλεχθεί τα τεκμήρια, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς» να εξαχθούν τα όποια συμπεράσματα.

Ο κ. Κωνσταντίνου είπε στους δημοσιογράφους ότι «γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα, πρόσωπο το οποίο φορούσε κουκούλα πέρασε πεζό έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο άρχισε να πυροβολεί εναντίον των θαμώνων».

«Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου τυγχάνουν νοσηλείας ενώ μία γυναίκα η οποία είναι τραυματίας κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στη Λευκωσία και να τύχει περαιτέρω περίθαλψης λόγω του ότι τα τραύματά της κρίνονταν ως σοβαρά», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Ερωτηθείς για τα ελατήρια της απόπειρας φόνου ο κ. Κωνσταντίνου, είπε ότι «είναι κάτι το οποίο διερευνούμε, αντιλαμβάνεστε είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης της υπόθεσης και είναι κάτι το οποίο τελεί υπό διερεύνηση».

Σε άλλη ερώτηση κατά πόσον ενδεχομένως ο στόχος να ήταν άτομο που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ο κ. Κωνσταντίνου δήλωσε πως «είναι κάτι το οποίο διερευνούμε και θα φανεί σε μεταγενέστερο στάδιο εάν όντως το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο αναφέρεστε ήταν ο στόχος της συγκεκριμένης επίθεσης».

Για την παρουσία στη σκηνή του Αρχηγού Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη, ο κ. Κωνσταντίνου είπε ότι «καταδεικνύει το ότι ως Αστυνομία μας προβληματίζει η συγκεκριμένη απόπειρα φόνου, και είναι κάτι που γνωρίζετε, ότι ο Αρχηγός, λαμβάνει τέτοιου είδους ζητήματα πολύ σοβαρά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share