Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Τι λένε οι γιατροί;

Δύσκολες ώρες!

16 Φεβρουαρίου 2020 09:13
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Τι λένε οι γιατροί;

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και δηλώνουν πως τα επόμενα 24ωρα ο ηθοποιός θα αρχίσει να συνέρχεται μιας και του διέκοψαν την χορηγία των χαπιών που τον κρατούσαν σε καταστολή, ενώ καθημερινά στο πλευρό του βρίσκεται και η κόρη του Σάντρα.

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Αυτά είναι τα μηνύματα από τους γιατρούς! (video)

Τη μάχη για τη ζωή του δίνει για 6η μέρα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έχει πάντοτε κοντά του την οικογένειά του, ενώ υπάρχουν νεότερα για την υγεία του, μετά το πρώτο ανακοινωθέν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή, αλλά όπως σημειώνουν οι γιατροί, ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσουν για οποιαδήποτε βελτίωση, μιας και μιλάμε για έναν επιβαρυμένο οργανισμό.

Σε κάθε περίπτωση, παίρνουν ενθαρρυντικά μηνύματα, καθώς ο οργανισμός του Κώστα Βουτσά ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Η οικογένεια, παράλληλα, ευχαριστεί τόσο τους γιατρούς για την προσπάθεια όσο και τον κόσμο για τη στήριξή του.

Αγωνία για τον Κώστα Βουτσά: Νεότερες εξελίξεις με την υγεία του! Τι είπε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού; (Video)

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, η οποία της προηγούμενες ημέρες είχε προβεί και μία συγκινητική ανάρτηση!

«Ο Κώστας, όπως με ενημέρωσε ο επικεφαλής της εντατικής, είχε ένα ήσυχο βράδυ και η κατάστασή του κρίθηκε ικανοποιητική, ώστε να αρχίσουν σταδιακά τις προσπάθειες για την αποσωλήνωση. Αυτό γίνεται σε όλους τους ασθενείς, δεν είναι μόνο για τον Κώστα. Είμαι συγκρατημένη, αλλά αισιόδοξη και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει καλά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

«Τον ταλαιπωρεί μία λοίμωξη από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα. Ο οργανισμός προσπαθούσε να καταπολεμήσει ένα μικρόβιο. Δεν υπέφερε, είχαμε μία δύσπνοια την Παρασκευή, περιμέναμε μήπως περάσει, είδαμε ότι δεν περνάει και έτσι κάλεσα το ΕΚΑΒ».

Εκτίμησε δε, ότι «θα κρατήσει αρκετές μέρες» και ότι «πρέπει να είμαστε υπομονετικοί». «Πιστεύω στον Κώστα, πιστεύω πολύ στην αγάπη του κόσμου».

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις που ανατριχιάζουν!

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα με τις αναρτήσεις για τον πατέρα της, έπειτα από τα νέα πως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χτες. Η κόρη του ηθοποιού ταξίδεψε από το Άμστερνταμ όπου ζει προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου και τα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του!

Η ίδια ωστόσο θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα μαζί του που συγκίνησαν δείχνοντάς τον σε παλιές αγαπημένες ταινίες και όχι μόνο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κώστας Βουτσάς! (Video)

Κρίσιμη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ο 88χρονος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Open TV, ο οποίος πριν από λίγο εισήχθη στο νοσοκομείο «Αττικό» με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share