Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επιχείρηση της Αστυνομίας στο σημείο του φονικού στο κέντρο της Αθήνας! Ψάχνουν το δολοφόνο του Αφγανού! (video)

Άμεση αντίδραση!

14 Φεβρουαρίου 2020 08:55
Επιχείρηση της Αστυνομίας στο σημείο του φονικού στο κέντρο της Αθήνας! Ψάχνουν το δολοφόνο του Αφγανού! (video)

Άμεση είναι η αντίδραση της Αστυνομίας, η οποία πραγματοποιεί έκτακτη και εκτεταμένη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, στο σημείο όπου έγινε το αιματηρό περιστατικό επί της οδού Μενάνδρου.

Κλούβες της Αστυνομίας, μηχανές της ΔΙΑΣ και άνδρες των ΟΠΚΕ έχουν κυκλώσει τους δρόμους πέριξ της Πλατείας Ομονοίας και δη την Μενάνδρου και την Σαπφούς, στις οποίες χθες ενεπλάκησαν ένοπλοι Αφγανοί και Πακιστανοί που ανήκουν σε συμμορίες διακίνησης λαθραίων τσιγάρων. Οι εγκληματικές ομάδες κυριολεκτικά σφάχτηκαν και σκοτώθηκαν για τα ποια εκ των δύο θα έχει την καλύτερη «πιάτσα» στο σημείο.

Οι Αρχές προχωρούν αυτή την ώρα σε επιχείρηση-σκούπα κι όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός έχουν προσαγάγει κάποιους αλλοδαπούς, στους οποίους κάνουν σωματικό έλεγχο και τσεκάρουν τα χαρτιά τους.

Η αστυνομική επιχείρηση στοχεύει επίσης στην σύλληψη του δολοφόνου του νεαρού Αφγανού, ενώ ήδη αυτή την ώρα οι άνδρες της Ασφάλειας βάζουν μέσα στην κλούβα αρκετούς αλλοδαπούς.

Η περιοχή είναι «νεκρή» και τα μαγαζιά κατέβασαν ρολά όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι αστυνομικές δυνάμεις, με τους καταστηματάρχες να περιμένουν να ολοκληρωθεί η επιχείρηση και να επανέλθει η αγορά στην κανονικότητα.

Απίστευτο! Σε «πόλεμο» Αφγανών και Πακιστανών για τα λαθραία τσιγάρα οφείλεται το μακελειό στο κέντρο της Αθήνας! (video+photos)

Το ανεξέλεγκτο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων βρίσκεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια. Δύο αντίπαλες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και λοστούς μέρα μεσημέρι, παρουσία περαστικών και καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες αντιμάχονταν για το ποια θα πάρει τις καλύτερες θέσεις πώλησης στην Ομόνοια.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είναι τέτοιος στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να οδηγήσει σε συρράξεις και αιματηρές συμπλοκές. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε μία τέτοια συμπλοκή, με έναν νεκρό Αφγανό στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου.

Ενα άτομο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το οποίο στη συνέχεια κατέληξε. Το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ακούστηκαν πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα είναι αφγανικής καταγωγής τα οποία συνεπλάκησαν με Πακιστανούς για την επικυριαρχία της περιοχής, για τα πόστα των λαθραίων τσιγάρων. Ο μεγαλύτερος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς.

Δείτε εδώ εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος:

Νέες εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στην Πάτρα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου! (Video)

Από πνιγμό πέθανε το βρέφος που βρέθηκε χθες Τετάρτη νεκρό από περαστικούς σε πλαζ στην Πάτρα και λίγο αργότερα εντοπίστηκε η μητέρα του.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να έκρυβε από όλους την εγκυμοσύνη της και αφού γέννησε στη Μαιευτική Κλινική στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» προχθές, με καισαρική τομή, πήρε το κοριτσάκι, και έφυγε κρυφά από το νοσοκομείο.

Άρχισε να περιπλανιέται στην Πάτρα, έφτασε μέχρι και τα Βραχνέικα, επέστρεψε στη περιοχή της Πλαζ και φέρεται να άφησε το μωρό στην άκρη της θάλασσας και έφυγε.

O εισαγγελέας αποφάσισε να ασκήσει δίωξη ενώ η γυναίκα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η ίδια βρίσκεται, όπως είχε κάνει γνωστό και ο δικηγόρος της, σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ κανένα άτομο από την οικογένεια της και το επαγγελματικό της περιβάλλον δεν φαίνεται να γνώριζε για την εγκυμοσύνη της.

«Ήμουν σε απόγνωση»: Τα πρώτα λόγια της 27χρονης μητέρας του νεκρού βρέφους στην Πάτρα! (Video)

Νέα στοιχεία για την τραγωδία που συγκλόνισε την Πάτρα με την 27χρονη μητέρα να φεύγει από το νοσοκομείο και να αφήνει τελικά το βρέφος της στην παραλία στην Αγυιά,

Στο Λιμεναρχείο της Πάτρας κρατείται η 27χρονη μητέρα, η οποία εγκατέλειψε το μωρό της σε παραλία, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης από περαστικούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, γέννησε πριν από δύο ημέρες με καισαρική.

«Το βράδυ της Τρίτης πήρα το μωρό και έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να μου δώσουν εξιτήριο οι γιατροί. Περιπλανήθηκα για ώρες στην παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη της παραλίας» είπε η 27χρονη.

Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι όπου ζει με τη μητέρα της, ώσπου την εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Ο συνήγορος της γυναίκας, Γιάννης Αποστολόπουλος, ήρθε σε επικοινωνία με την 27χρονη μητέρα, η οποία «είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση»​​​​​.

Όπως είπε η ίδια στον συνήγορό της, γέννησε μόνη της, χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού προσώπου, καθώς δεν γνώριζε κανείς ότι η κοπέλα ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, η κοπέλα φέρεται να προέβη σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας της ντροπής που ένιωθε.

Ο βιολογικός πατέρας δεν εμφανίστηκε πουθενά, ενώ συγγενείς και φίλοι δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της.

Eν τω μεταξύ σύμφωνα με το dete.gr o δικηγόρος της 27χρονης μητέρας Γιάννης Αποστολόπουλος συνάντησε την γυναίκα που σήμερα το πρωί πετάξε τo μωρό της στην περιοχή της πλαζ και μίλησε μαζί της ενώ κρατείται στο λιμεναρχείο Πατρών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε για την εγκυμοσύνη της γυναίκας δεν φρόντισε κανείς το παραμικρό ούτε οι γονείς της αλλά ούτε και ο σύντροφός της.

Πήγε μόνη της στη μαιευτική κλινική στο νοσοκομειο "Ο Άγιος Ανδρέας" χθες, γέννησε το μωρό με καισαρική τομή και στις 3:25 σήμερα τα ξημερώματα πήρε το μωρό και έφυγε από το νοσοκομείο. Άρχισε να περιπλανιέται στην Πάτρα, έφτασε μέχρι και τα Βραχνέικα, επέστρεψε στη περιοχή της πλαζ και χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί, άφησε το μωρό στην άκρη και έφυγε.

Η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι έχει κάνει και σύμφωνα με τον δικηγόρο δεν περίμενε καν να έχει αυτή τη τραγική εξέλιξη η ενέργεια της.

Ο κ.Άποστολόπουλος ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου, ενώ όπως είπε ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί εύκολα να μιλήσει μαζί της για να μάθει λεπτομερειες για το συμβάν καθώς η ίδια δείχνει να θέλει να σταματήσει κάθε κουβέντα τη στιγμή που περιγράφει το πώς αφήνει το βρέφος στην παραλία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share