Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Νίκος Σαμαράς!

Θρήνος!

13 Φεβρουαρίου 2020 17:59
Πέθανε ο Νίκος Σαμαράς!

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο γνωστός Βολιώτης έμπορος, Νίκος Σαμαράς, ο οποίος επί δεκαετίες διατηρούσε κατάστημα ψιλικών στην εμπορική αγορά του Βόλου. Θρήνος στον κινηματογραφικό κόσμο καθώς πέθανε 25χρονη ηθοποιός!

Απέκτησε επτά παιδιά και δώδεκα εγγόνια. Η κηδεία του έγινε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού.

Να σημειωθεί πως ψήφισμα για το χαμό του Νίκου Σαμαρά εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος, καθώς η Λυδία Σαμαρά, κόρη του αποθανόντος είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πέθανε ο Ιωάννης Ζαφείρης–Καζάνας!

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο Ιωάννης Ζαφείρης–Καζάνας. Παράλληλα, η Κρήτη θρηνεί έναν ακόμη νεκρό στην άσφαλτο, έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε από τη ζωή στο τροχαίο δυστύχημα όπου ενεπλάκησαν 5 άτομα!

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τα παιδιά του Δημήτριο και Αλκμήνη. Η κηδεία του έγινε σήμερα το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία) στη συνοικία των Αμπελοκήπων, στη Λάρισα.

Θρήνος: Πέθανε η 16χρονη Νεκταρία! Η κίνηση των γονιών που συγκλονίζει!

Θρήνος στο Ρέθυμνο καθώς πέθανε η 16χρονη Νεκταρία, με την κίνηση των γονιών της να συγκλονίζει! Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο 8χρονου αγοριού από εγκεφαλικό οίδημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της, αστυνομικοί στο επάγγελμα, βρίσκονταν συνεχώς στο πλάι της μέχρι και την στιγμή που υπέκυψε. Τότε έδειξαν το μεγαλείο που έκρυβαν στην ψυχή τους παίρνοντας την γενναία απόφαση να δώσουν ζωή μέσα από τον θάνατο της 16χρονης.

Ο διοικητής του ΠαΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, αναφέρθηκε στο μεγαλείο της ψυχής της οικογένειας που αποφάσισε να χαρίσει τα όργανα της κόρης τους.

«Επέδειξαν μεγαλείο ψυχής την ώρα της ανείπωτης και βαθιάς οδύνης τους για την απώλεια του λατρεμένου τους προσώπου, αφού με την πράξη δωρεάς έδωσαν ελπίδα και ζωή σε πάσχοντες συνανθρώπους μας».

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Αμνάτο Ρεθύμνου όπου θα απευθύνουν το τελευταίο… αντίο στην 16χρονη Νεκταρία. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

Φρικτός θάνατος για 15χρονη μαθήτρια: Χάζευε στο κινητό και την πάτησε λεωφορείο!

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 15χρονη μαθήτρια, καθώς χάζευε στο κινητό της την πάτησε λεωφορείο! Σάλος επικρατεί στην σχολική κοινότητα με μια 15χρονη μαθήτρια να αυτοκτονεί μετά το βιασμό του καθηγητή της ενώ ήταν έγκυος!

Το άτυχο κορίτσι προχωρούσε στον δρόμο ενώ είχε το κινητό της στο χέρι. Χωρίς να έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω της, συνέχισε να περπατά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.!

Μάρτυρες του φρικτού θανάτου της Σίαν ήταν 90 παιδιά, τα οποία όλα επιβεβαίωσαν πως η συμμαθήτριά τους ήταν απορροφημένη στο κινητό της με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί το λεωφορείο.

Το λεωφορείο κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, καθώς βρισκόταν μπροστά από σχολείο, ωστόσο η σφοδρότητα της σύγκρουσης προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα στο νεαρό κορίτσι αλλά και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.

Πέθανε ο Νίκος Κουτσοκέρας!

Πέθανε ο Νίκος Κουτσοκέρας, ο οποίος είχε ένα ατύχημα με έκρηξη φιάλης το Σαββατοκύριακο, και κατέληξε το ξημέρωμα της Πέμπτης! Θρήνος και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού μουσικού!

Ήταν παντρεμένος με την Άννα και είχαν δυο παιδιά, τον Δημήτρη και τη Θεοδώρα, ενώ απαρηγόρητοι μένουν οι γονείς του Δημήτρης και Ανθή Κουτσοκέρα, αδέλφια και πεθερά.

Κηδεύεται σήμερα στις 2.30 μ.μ. εκ του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 2 μ.μ.. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Κοιμητήριο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share