Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Αυξημένη κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες! (photo)

Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα;

13 Φεβρουαρίου 2020 16:58
Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Αυξημένη κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες! (photo)

Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας με αυξημένη κίνηση να υπάρχει σε βασικούς οδικούς άξονες και να παρατηρείται μεγάλο μποτιλιάρισμα! Ενώ, και το πρωί λόγω τροχαίου οι οδηγοί έπρεπε να εξοπλιστούν με υπομονή!

Συγκεκριμένα, ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων σχηματίζονται στην κάθοδο της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας.

Οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Πειραιά θα πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή καθώς από το ύψος της Κηφισιάς έως και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Πιο συγκεκριμένα, από το ύψος της Κηφισιάς έως και την Μεταμόρφωση πολλά οχήματα είναι ακινητοποιημένα.

Την ίδια στιγμή κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται και στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, με την κατάσταση ωστόσο που επικρατεί να είναι καλύτερη.

Χάος στο κέντρο της Αθήνας! Πυροβολισμοί στη Μενάνδρου με έναν νεκρό και τραυματίες!

Χάος επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, αφού φαίνεται πως έχει υπάρξει αιματηρή συμπλοκή στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και τραυματίες, ενώ νωρίτερα λεωφορείο έπεσε πάνω σε στάση στη Γλυφάδα.

Στο περιστατικό μοιάζουν να έχουν εμπλακεί αλλοδαποί, ενώ υπήρξαν πυροβολισμοί, που προκάλεσαν έντονη αναστάτωση στην περιοχή.

Εκεί, βρίσκεται ήδη αστυνομική δύναμη, που έσπευσε άμεσα μετά το περιστατικό.

Το θύμα έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ πληροφορίες θέλουν να τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι.

Στο σημείο όπου έλαβε χώρα η συμπλοκή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κάλυκες. Συγκεκριμένα, έχουν εντοπιστεί συνολικά 11 κάλυκες.

Νέες εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στην Πάτρα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου!

Από πνιγμό πέθανε το βρέφος που βρέθηκε χθες Τετάρτη νεκρό από περαστικούς σε πλαζ στην Πάτρα και λίγο αργότερα εντοπίστηκε η μητέρα του.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να έκρυβε από όλους την εγκυμοσύνη της και αφού γέννησε στη Μαιευτική Κλινική στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» προχθές, με καισαρική τομή, πήρε το κοριτσάκι, και έφυγε κρυφά από το νοσοκομείο.

Άρχισε να περιπλανιέται στην Πάτρα, έφτασε μέχρι και τα Βραχνέικα, επέστρεψε στη περιοχή της Πλαζ και φέρεται να άφησε το μωρό στην άκρη της θάλασσας και έφυγε.

O εισαγγελέας αποφάσισε να ασκήσει δίωξη ενώ η γυναίκα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η ίδια βρίσκεται, όπως είχε κάνει γνωστό και ο δικηγόρος της, σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ κανένα άτομο από την οικογένεια της και το επαγγελματικό της περιβάλλον δεν φαίνεται να γνώριζε για την εγκυμοσύνη της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share