Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη! Γονείς συνέθλιψαν το κρανίο του μωρού τους! (photos)

Αποτρόπαιο!

13 Φεβρουαρίου 2020 12:25
Φρίκη! Γονείς συνέθλιψαν το κρανίο του μωρού τους! (photos)

Μια φρικιαστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας από τις ΗΠΑ με γονείς να συνθλίβουν το κρανίο του μωρού τους! Ενώ, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην πόλη Angers στη Γαλλία, με 39χρονη μητέρα να σκοτώνει το μωρό της και να το πετάει σε κάδο!

Το μωρό δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στο νοσοκομείο της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ενώ οι γιατροί έπαθαν σοκ από την σφοδρότητα των χτυπημάτων που είχε πάνω του ο Preston Jr.

Το μέτωπό του ήταν σπασμένο, όπως και αρκετά σημεία στο πλάι του κεφαλιού. Το 5 μηνών αγοράκι, αιμορραγούσε από την μύτη και τα μάτια!

Το μωρό πήγαν στο νοσοκομείο οι ίδιοι οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα χτυπήματα και έκαναν λόγο για πτώση του παιδιού. Κάτι το οποίο φυσικά και δεν πίστεψαν οι γιατροί, που κάλεσαν την αστυνομία.

«Προφανώς και ποτέ δεν συνέβη η ιστορία που μας είπαν οι δυο γονείς. Το μωρό υπέφερε στα χέρια αυτών των ανθρώπων», δήλωσε ο Gary Knight, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Νταντά - τέρας: Βουτούσε τα χέρια ενός μωρού σε καυτό νερό!

Μια φρικτή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε ρίγος και ανατριχίλα η είδηση της αποτρόπαιης και επαναλαμβανόμενης πράξης μιας 30χρονης νταντάς. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια φρικτή πράξη νταντάς καθώς λίγο καιρό πριν συνελήφθη μια 28χρονη που βίαζε κατ εξακολούθηση έναν 11χρονο από τον οποίο και έμεινε έγκυος!

Η 30χρονη νταντά πιάστηκε επ'αυτοφόρω από την μητέρα του παιδιού να βουτάει τα χεράκια του στο καυτό νερό, έχοντας εγκαταστήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι. Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν είδε πληγές στα άκρα του μικρού κοριτσιού, ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε ποτέ στα βασανιστήρια που γίνονταν.

Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή, πίσω από τις πράξεις της γυναίκας, σύμφωνα με την Αστυνομία της Σινγκαπούρης.

Μετά από καταθέσεις που πήραν από την 30χρονη νταντά και το περιβάλλον της, όλα δείχνουν πως τραυμάτισε το παιδί επίτηδες (!) ώστε να συλληφθεί και να απελαθεί πίσω στην πατρίδα της, την Μιανμάρ!

Από την άλλη, η μητέρα του παιδιού, η κυρία Low, άφηνε το 16 μηνών μωρό και την 8χρονη κόρη της με την νταντά, όσο εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονταν στις δουλειές τους.

Επίσης, και η 8χρονη έχει τραυματισμούς στο σώμα της, παρόμοιες με εκείνες του μωρού, ωστόσο η νταντά φοβήθηκε πως θα έλεγε τι συνέβαινε και έτσι στράφηκε στην μικρή της αδερφή.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ελαφριά, ευτυχώς, εγκαύματα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share