Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο χειρουργείο ο Γιώργος Κατρούγκαλος!

Μετά τον τραυματισμό του!

13 Φεβρουαρίου 2020 10:56
Στο χειρουργείο ο Γιώργος Κατρούγκαλος!

Σε χειρουργείο θα υποβληθεί ο Κατρούγκαλος μετά τον τραυματισμό του σε αγώνα μπάντμπιντον σε εκδήλωση της πρεσβείας του Κατάρ. Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν σχετικά και με την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, με τον αγαπημένο ηθοποιό να βρίσκεται από την Κυριακή (9/2) στην εντατική

Ο κ. Κατρούγκαλος αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρότερος από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά, καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματός του ο Γιώργος Κατρούγκαλος είπε αρχικά «συμβαίνουν αυτά» λέγοντας ότι η η πτώση του προκλήθηκε από «υπερβάλλοντα διπλωματικό ζήλο».

«Δεν είχα πάει να αθληθώ, επέμεινε ο πρέσβης να πάρω την ρακέτα, εγώ δεν ήθελα να τον προσβάλω και συνέβη» πρόσθεσε ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Στο βίντεο από τον τραυματισμό του, ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται να παραπατά, να κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω πριν τελικά να πέσει με την πλάτη στο πλαστικό δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά!

Στο νοσοκομείο εισήχθη πριν από λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω ανάρτησής της στο Facebook. Ενώ, νέες εξελίξεις έχουμε και με την υγεία του Κώστα Βουτσά!

Η όμορφη ηθοποιός είχε ενημερώσει σε άλλη ανάρτησή της ότι χθες Σάββατο θα βρισκόταν μαζί με συναδέλφους της στο δρόμο για να στηρίξει από κοντά με προσωπική δράση το περιοδικό «Σχεδία».

Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια, δεν τα κατάφερε λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας, κάτι που την οδήγησε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Δεν κατάφερα να είμαι στο πόστο μου χτες το μεσημέρι δίπλα στους ανθρωοους της Shedia Ήμουν λίγα χλμ πιο βόρεια,έπαιρνα τις βιταμίνες μου...

Posted by GIOYLIKA SKAFIDA - ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ on Sunday, February 9, 2020

Δεν γνωστοποίησε κάτι περισσότερο για την κατάσταση της υγείας της και ελπίζουμε να πάρει γρήγορα εξιτήριο.

Κώστας Βουτσάς: Ποια η κατάσταση της υγείας του; Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει!

Ο Κώστας Βουτσάς, την Παρασκευή εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού;

Τι αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού για την κατάστασή του και τι λέει ο γιατρός για τον ηθοποιό; Η οικογένειά του τα αποκάλυψε όλα!

Τόσο η Αλίκη Κατσαβού αλλά και η κόρη του Σάντρα μίλησαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»!

Χαρακτηριστικά αποκάλυψαν, «Η κατάσταση κρίνεται μεν σοβαρή αλλά είναι αντιμετωπίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του. Αυτό που ζητάει η οικογένεια είναι λίγη διακριτικότητα για να αποφευχθούν οι υπερβολές».

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις που ανατριχιάζουν!

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα με τις αναρτήσεις για τον πατέρα της, έπειτα από τα νέα πως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χτες. Η κόρη του ηθοποιού ταξίδεψε από το Άμστερνταμ όπου ζει προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου και τα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του!

Η ίδια ωστόσο θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα μαζί του που συγκίνησαν δείχνοντάς τον σε παλιές αγαπημένες ταινίες και όχι μόνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share