Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκελετωμένος σκύλος τριγυρνούσε μόνος στους δρόμους. Ωστόσο μια γυναίκα τον είδε και...

Ραγίζει καρδιές!

13 Φεβρουαρίου 2020 07:59
Σκελετωμένος σκύλος τριγυρνούσε μόνος στους δρόμους. Ωστόσο μια γυναίκα τον είδε και...

Αδέσποτο σκυλάκι, κυκλοφορούσε στους δρόμους μόνο του και σκελετωμένο, καθώς είχε καιρό να φάει. Ωστόσο, μια γυναίκα μόλις το είδε, το πλησίασε. Μόλις δείτε τη συνέχεια θα ραγίσει η καρδιά σας.

Μια τυχαία συνάντηση άλλαξε τη ζωή αυτής της σκελετωμένης αδέσποτης σκυλίτσας. Η τύχη της άλλαξε από τότε που αποδέχτηκε την πρόσκληση μιας κυρίας να μπει στο αυτοκίνητό της.

Η μικρή Κέλσει χρειαζόταν απεγνωσμένα βοήθεια. Ήταν σε τόσο άθλια κατάσταση που αν δεν είχε διασωθεί, θα πέθαινε από τις αμέτρητες ασθένειές της ή από την πείνα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται η τραγική κατάσταση της Κέλσει. Όταν η κυρία που την βρήκε την παρακάλεσε να μπει στο αυτοκίνητό της, εκείνη την ακολούθησε. Η Κέλσει έκανε ένα άλμα και πήδηξε στο αυτοκίνητο. Από τότε, της είναι ευγνώμων για τη συμπονετική πράξη της.

Μόλις η Κέλσει έφτασε στην κτηνιατρική κλινική, πήρε αμέσως τη φροντίδα που χρειαζόταν. Οι υπάλληλοι της κλινικής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν το σκυλί. Η ίδια ανέκτησε αρκετά γρήγορα τις δυνάμεις της.

Το τρίχωμά της άρχισε να μεγαλώνει. Η Κέλσει απολαμβάνει σήμερα την ύπαιθρο και φαίνεται πολύ καλύτερα! Έχει κάνει, επίσης, αρκετούς φίλους, ενώ έχει πάρει κιλά και δείχνει πολύ πιο υγιής.

Η Κέλσει έχει τώρα το δικό άνετο κρεβάτι και ένα μπολ με φρέσκο ​​νερό και ένα άλλο που είναι πάντα γεμάτο με νόστιμο φαγητό! Αυτή η γλυκιά σκυλίτσα έχει γίνει αγνώριστη!

Και όλα αυτά χάρη στην κοπέλα που την έσωσε! Η ιστορία αυτής της σκυλίτσας μας δείχνει ότι δεν πρέπει να κρίνουμε έναν άνθρωπο ή ένα ζώο από την εμφάνισή του, ενώ μάλιστα προσπαθεί να δείξει πως οι άνθρωποι πρέπει να βοηθούν τα αδέσποτα, όπως έκαναν και οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ.

Άρρωστο σκυλάκι συναντάει έναν άλλο κακοποιημένο σκύλο...Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αυτός ο σκύλος συνάντησε έναν άλλο κακοποιημένο να παλεύει για την ζωή του. Τότε έγινε το στήριγμα που είχε περισσότερο ανάγκη, και μας εκπλήσσει με την αγάπη που του δείχνει!

Ο Σιμόν και ο Σάμμι βρέθηκαν με λίγες εβδομάδες διαφορά από δύο διαφορετικά καταφύγια στην Νότια Καρολίνα. Και οι δύο σκύλοι είχαν περάσει πολλά στο παρελθόν και φαίνονταν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο αμέσως.

Ο ένας τράβηξε κοντά του τον άλλο και αυτό που θα δείτε είναι ξεχωριστό. Ο Σιμόν φαίνεται εδώ να ακουμπάει την πατούσα του προσπαθώντας να ηρεμήσει τον φίλο του ο οποίος βρίσκεται πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι.

Ο Σάμμι είναι 4 μηνών και έχει κακοποιηθεί άσχημα. Τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο, τον έβαψαν με σπρέι και τον πυροβόλησαν.

Αλλά εκείνη τη μέρα, οι δύο σκύλοι ηρέμησαν και παρηγορήθηκαν ο ένας χάρη στον άλλο παρά τα όσα πέρασαν.

Όλα αυτά συνέβησαν χάρη στην ομάδα Rescue Dogs Rock NYC η οποία πήρε τα σκυλάκια από δύο κοντινά καταφύγια για να τους παρέχει την θεραπεία που χρειάζονταν.

Ο Σάμμι μπορεί να χάσει το πόδι το οποίο πυροβολήθηκε, αλλά και οι δύο σκύλοι θα επιζήσουν μετά από αρκετά χειρουργεία.

Ο Σιμόν δεν φεύγει από το πλευρό του Σάμμι . Είναι λες και καταλαβαίνει ότι περνάνε παρόμοιες καταστάσεις και χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να τα καταφέρουν.

Η μοίρα έφερε αυτούς τους δύο σκύλους κοντά και ο Σιμόν είναι ο φύλακας άγγελος που είχε τόσο ανάγκη ο Σάμμι. Μετά την ανάρρωση τους, θα είναι έτοιμοι για να βρουν ένα σπιτικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share