Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας! Ένας τραυματίας!

Σοκ!

12 Φεβρουαρίου 2020 19:39
Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας! Ένας τραυματίας!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του ΟΤΕ. Τροχαίο ατύχημα είχε επίσης γνωστός Έλληνας εκδότης!

Για άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του δικύκλου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία.

Την ίδια ώρα αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στα δύο ρεύματα εξαιτίας κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω του αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Κάμερα κατέγραψε τις σκηνές τρόμου σε τροχαίο σχολικού λεωφορείου! Μαθητές πετάχτηκαν στον αέρα!

Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα ενός σχολικού λεωφορείου όπου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ σοκ είχε προκαλέσει λίγο καιρό πριν η είδηση πως ξέχασαν ένα 3χρονο αγοράκι μέσα σε ένα σχολικό.

Το τροχαίο σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Οχάιο, οι σκηνές τρόμου όμως που καταγράφηκαν από την κάμερα τώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί παρ' όλο που οι 25 μαθητές που επέβαιναν στο σχολικό φαίνεται να πετάγονται ως την οροφή του οχήματος.

Ωστόσο, αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι η αντίδραση του 74χρονου οδηγού του σχολικού που καθησύχασε τα παιδιά και τα βοήθησε να βγουν από τις εξόδους κινδύνου.

Στο νοσοκομείο με ελαφρύς τραυματισμούς μεταφέρθηκαν 8 μαθητές ενώ με σοβαρούς τραυματισμούς ο 42χρονος ο οδηγός του αυτοκινήτου που "συμμετείχε" στο τροχαίο.

Βίντεο-σοκ: Η τρομακτική στιγμή που τουρίστες πετάγονται έξω από λεωφορείο!

Μια τρομακτική στιγμή βίωσε ένα γκρουπ Βρετανών τουριστών όταν «εκτοξεύθηκαν» από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, σε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Ταϊλάνδης. Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε και στην Κίνα καθώς άνοιξε τρύπα και κατάπιε λεωφορείο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, υλικό από κάμερα κυκλοφορίας δείχνει το ασημί όχημα να ξεφεύγει της πορείας του αφού μια ρόδα σκάει, και να περιστρέφεται εκτός ελέγχου, προσκρούοντας στην κεντρική μπάρα του δρόμου.

Αρκετοί τουρίστες πετάχτηκαν έξω από το βαν και κείτονταν στη μέση του αυτοκινητόδρομου, ενώ μοτοσυκλετιστές που ακολουθούσαν πατούσαν απότομα φρένο. Ευτυχώς οι οδηγοί των μηχανών είχαν αρκετή απόσταση από το σημείο και πρόλαβαν να σταματήσουν εγκαίρως. Και οι 8 τουρίστες που επέβαιναν στο λεωφορείο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι 3 από αυτούς με σοβαρά τραύματα, λίγες ώρες αφού είχαν προσγειωθεί στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας. Τέσσερις επιβαίνοντες βρέθηκαν εκτός του minibus, με τον ένα να χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στα πόδια του.

Ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη τραύματα στο δεξί του πόδι και τη μύτη και επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ανέφερε ότι το πίσω αριστερά λάστιχο του οχήματος εξερράγη και έχασε τον έλεγχο του βαν, προσκρούοντας στην μπάρα της κεντρικής νησίδας.

Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι έλεγξε το υλικό από την κάμερα και το σημείο του ατυχήματος. «Τα στοιχεία που μας έδωσε ο οδηγός ταιριάζουν με το οπτικό υλικό, που δείχνει το λάστιχο να σκάει απότομα και να προκαλεί τη σύγκρουση. Δεν έτρεχε ούτε οδηγούσε επικίνδυνα, αλλά θα ελέγξουμε το όχημα για να δούμε αν υπάρχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά» είπε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share