Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Αλέξανδρος Κυριαζόπουλος!

Θλίψη!

12 Φεβρουαρίου 2020 18:18
Πέθανε ο Αλέξανδρος Κυριαζόπουλος!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Αλέξανδρου Κυριαζόπουλου. Στο πένθος βυθίστηκε και η πολιτική σκηνή της χώρας, αφού ιστορικός βουλευτής, με «βαρύ» πολιτικό όνομα που διετέλεσε και αντιπρόεδρος της Βουλή έφυγε σήμερα από τη ζωή!

Ο εκλιπών έφυγε σε ηλικία 39 ετών. Με την σύζυγο του Δήμητρα είχαν αποκτήσει μία κόρη η οποία δεν έχει βαπτιστεί ακόμη.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 4μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι.

Πέθανε ο Νικόλαος Αναγνωστόπουλος!

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Νικόλαος Αναγνωστόπουλος πρώην Διευθυντής Αγροτικής Τραπέζης. Σοκ και στο χώρο της τέχνης με τον χαμό πασίγνωστης σκιτσογράφου!

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ελευθερία Αναγνωστοπούλου, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια. Η κηδεία του έγινε χθες από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photos-video)

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου καθώς την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 25 ετών άφησε ο γνωστός ηθοποιός Ραφαέλ Κόλεμαν! Θρήνος επικρατεί και στο χώρο της δημοσιογραφίας από τον θάνατο του Κλέαρχου Τσαουδίδη!

Ο νεαρός ηθοποιός που από μικρή ηλικία είχε χαρακτηριστεί παιδί θαύμα μιας και πρωταγωνιστούσε σε πολλές παιδικές παραστάσεις.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η μητέρα του Λιζ Γιένσεν. Ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Ραφαέλ Κόλεμαν είχε γίνει αγαπητός στο κοινό από την συμμετοχή τους σε ταινίες όπως: Νάνι ΜακΦι: Η μαγική νταντά, It's Alive, Επαφή τέταρτου τύπου κ.α.

Πένθος στο ΠΑΣΟΚ! Πέθανε ιδρυτικό στέλεχος!

Πέθανε το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Αθαν. Φιλιππόπουλος! Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό με τον θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή!

Το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του Κινήματος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο Αθανάσιος Φιλιππόπουλος του Λεωνίδα (1934) ήταν Έλληνας ιατρός και πολιτικός. Γεννήθηκε στο Κορυφάσιο Μεσσηνίας το 1934. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο υπήρξε βουλευτής Μεσσηνίας από το 1977 μέχρι το 1993. Ο Φιλιππόπουλος κινητοποιήθηκε για την κατασκευή του νοσοκομείου μετά τον σεισμό του 1986 ζητώντας τη συνδρομή Μεσσηνίων που ζούσαν στο εξωτερικό.

Διετέλεσε υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τον Φεβρουάριο του 1987 μέχρι τον Μάρτιο του 1989.

Πέθανε ο Μιχάλης Βλασταράκος!

Πέθανε ο επί χρόνια πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο του Γεώργιου Παναγιωτόπουλου, οποίος ήταν πατέρας 2 παιδιών!

Το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) με θλίψη ενημερώθηκε για το θάνατο του πρώην προέδρου του ΠΙΣ και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share