Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωναϊός: Διακόπτει τις πτήσεις της από και προς την Ελλάδα η Air China!

Έκτακτο!

12 Φεβρουαρίου 2020 17:38
Κορωναϊός: Διακόπτει τις πτήσεις της από και προς την Ελλάδα η Air China!

Η εταιρεία Air China αποφάσισε, με τον κορωναϊό να βρίσκεται σε έξαρση, να μην πραγματοποιήσει καμία πτήση από και προς την Ελλάδα το διάστημα 2 - 18 Μαρτίου, όπως επίσης και στις 25 Μαρτίου.

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωναϊού έχει φέρει αρκετές ακυρώσεις από τους ταξιδιώτες και έτσι η εταιρία, με στόχο την ασφάλεια των επιβατών της, αποφάσισε να ακυρώσει δρομολόγια για συγκεκριμένες ημερομηνίες στα ταξίδια από το Πεκίνο προς την Αθήνα και αντίστροφα.

Επιπλέον, λόγω των αλλαγών που γίνονται στις εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα, η εταιρία προχωρά σε τροποποιήσεις των δρομολογίων που συνδέουν τη χώρα με ξένους προορισμούς.

Απίστευτη ιστορία: Η άγνωστη αεροπορική εταιρεία που θριαμβεύει λόγω… του κορωναϊού!

Ο νέος κορονοϊός συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία σε όλη την υφήλιο και πέρα από το κομμάτι της υγείας, επηρεάζει αρνητικά τον τουρισμό και το εμπόριο. Υπάρχουν περιπτώσεις, όμως, που το αποτέλεσμα ήταν αντίστροφο όπως η άγνωστη αεροπορική εταιρεία που θριαμβεύει λόγω του ιού.

Η έξαρση του κορονοϊού -πέρα από τις εταιρείες που κατασκευάζουν χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά σκευάσματα- έχει έναν απροσδόκητο «θριαμβευτή». Πρόκειται για τη low cost αεροπορική εταιρεία... διαβάστε για ποια πρόκειται αναλυτικά στο Travelstyle.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share