Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

4χρονο παιδί πέθανε από γρίπη! Το λάθος της μητέρας που το οδήγησε στο θάνατο! (photos)

Σοκ!

11 Φεβρουαρίου 2020 13:17
4χρονο παιδί πέθανε από γρίπη! Το λάθος της μητέρας που το οδήγησε στο θάνατο! (photos)

Από γρίπη πέθανε ένα 4χρονο παιδί στο Κολοράντο. Η μητέρα του να κάνει ένα μοιραίο λάθος που το οδήγησε στο θάνατο! Επίσης, ένα αδιανόητο περιστατικό, όπως με τον άνδρα που σκότωσε τη γυναίκα του και συνέλαβε το παιδί του, έλαβε τόπο στο Βόλο!

Συγκεκριμένα, αγνόησε τη συνταγή του γιατρού και δοκίμασε εναλλακτικές «φυσικές» μεθόδους, που βρήκε σε μία ομάδα κατά των εμβολιασμών στο Facebook.

Η μητέρα του παιδιού έγραψε σε μια ομάδα στο Facebook με τίτλο «Σταματήστε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό», πως τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της διαγνώστηκαν με γρίπη, με αποτέλεσμα ένας γιατρός να συνταγογραφήσει Tamiflu για όλη την οικογένεια.

Το τρίτο παιδί- ο 4χρονος γιος της γυναίκας, που αργότερα πέθανε- δεν είχε διαγνωστεί τότε με γρίπη, αλλά είχε συμπτώματα πυρετού και επιληπτική κρίση. Ωστόσο, όπως η ίδια έγραψε, αγνόησε τη συμβουλή του γιατρού.

«Ο γιατρός έγραψε Tamiflu , δεν το πήρα» έγραψε και πρόσθεσε πως επέλεξε για τα τέσσερα παιδιά της αγωγή με έλαιο μέντας, βιταμίνη C και λεβάντα. Αλλά αυτά δεν είχαν αποτέλεσμα, κι έτσι στράφηκε στην ομάδα του Facebook- που έχει 178.000 μέλη- για βοήθεια.

Μεταξύ των συμβουλών που της έδωσαν ήταν να χρησιμοποιήσει μητρικό γάλα, θυμάρι και σαμπούκο ή κουφοξυλιά. «Οκ τέλεια, θα τα δοκιμάσω» απάντησε εκείνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα. που επικαλείται τοπικά μέσα του Κολοράντο, ένα άλλο μέλος του Facebook πρότεινε στη μητέρα να βάλει κομμένες πατάτες και αγγούρια στο κεφάλι του παιδιού. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, στη συνέχεια οι αναρτήσεις κατέβηκαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GoFundMe που στήθηκε για την υπόθεση, το άτυχο αγόρι ήταν ο Najee, που ζούσε στο Pueblo.

«Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τον κάθε έναν που έδωσε χρήματα για τον γιο μου» έγραψε την περασμένη Πέμπτη στη σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων. «Με βαθιά μου θλίψη ενημερώνω όσους δεν το γνωρίζετε πως ο γιος μου βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη και απεβίωσε. Εγώ και όλοι όσοι αγαπούμε τον Najee είμαστε συντετριμμένοι».

«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή, δεν του είπα τίποτα»: Τι λέει ο 11χρονος που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό στο Μενίδι! (Video)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό αστυνομικής βίας εις βάρος ενός 11χρονου παιδιού στο Μενίδι, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή. Δεν του είπα τίποτα του δείχνω με το χέρι μου “εδώ είναι το σπίτι μου τρία μέτρα” του λέω και μου έριξε και μπουνιά», είπε ο 11χρονος στο STAR.

O 11χρονος αναφέρθηκε στην επίθεση: «μας φωνάζουν “για έλα εδώ λίγο” και μου λένε ότι “τι έκανες γιατί κλέβεις , κάνεις” και εγώ δεν έκλεψα και με χτύπησε».

«Ο αστυνομικός χτύπησε το παιδί μου στη μούρη, του γυρίζει μία από τη μπλούζα του ρίχνει και μια μπουνιά. Μέσα στα αίματα το παιδί μου έπιανε το πρόσωπό του» λέει η μητέρα του 11χρονου.

«Γιατί να χτυπήσει το παιδί μου; Τι αστυνομικός είναι αυτός; Να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί καθόλου» ανέφερε η μητέρα.

«Το παιδί το έσωσε ένα αμάξι που πέρασε αλλιώς θα το χτυπούσαν», υποστήριξε κάτοικος της περιοχής.



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share