Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Καρκίνος από αυτή την κέτσαπ" - Βόμβα από τον ΕΦΕΤ!

Μεγάλη προσοχή!

11 Φεβρουαρίου 2020 08:59

Αδιανόητες καταγγελίες για τα τρόφιμα μαζικής κατανάλωσης που φτάνουν στο τραπέζι μας από τον πρώην πρόεδρο του ΕΦΕΤ. Πετάξτε την πασίγνωστη κέτσαπ θάνατος στα σούπερ μάρκετ"!

Μια κόκκινη χρωστική από καβουρδισμένες... κατσαρίδες και όχι μόνο... Παγωτά με κίτρινο υγρό από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα... Μπίρες με υγρό που έχει αφαιρεθεί από την ουροδόχο κύστη των ψαριών... Κι όλα αυτά με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής!

Ποιος τα καταγγέλλει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα; Ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ και διευθυντής του Τμήματος Διατροφολογίας New York College, Νίκος Κατσαρός.

Όσο για το κέτσαπ, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ αναφέρει: «Πρέπει να γνωρίζετε ότι το κέτσαπ περιέχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, σχεδόν όση και η κόκα-κόλα. Το αναφέρω αυτό διότι λίγοι διαβάζουν την ετικέτα στο κέτσαπ». Τέλος, ο ΕΦΕΤ, πριν από λίγες ημέρες, προχώρησε στην ανάκληση συσκευασμένων πάγων.

"Λάδι - θάνατος, μην τρώτε!": Βόμβα από τον ΕΦΕΤ!

Δίκτυο µη σύννομης διακίνησης νοθευμένου-μη ασφαλούς λαδιού εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ο οποίος και προειδοποιεί!

Συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και την αυθεντικότητα του ελληνικού ελαιολάδου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας που διεξήγαγε τη χημική ανάλυση, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντος το οποίο, ενώ επισημαίνεται ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, στην πραγματικότητα είναι σπορέλαιο τεχνητά χρωματισμένο, άγνωστης προέλευσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για προϊόν, το οποίο επί της συσκευασίας του φέρει τις ενδείξεις: «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» και «Produced and packed by Spiliopoulos George Chania Creta – 2012015/ AB – EL 40663 – Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 31-12-2019».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλες οι ανωτέρω ενδείξεις είναι ψευδείς και αποσκοπούν στην παραπλάνηση των καταναλωτών. Επίσης, να σημειωθεί, ότι ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, αναφέρθηκε και σε κρέατα με κόλλα. Οπότε προσοχή!

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share