Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λονδίνο: Συναγερμός για έκρηξη σε αγορά!

Κάνουν λόγο για φωτιά!

10 Φεβρουαρίου 2020 19:40
Λονδίνο: Συναγερμός για έκρηξη σε αγορά!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο, μετά από αναφορά για έκρηξη σε αγορά στο Πέκαμ, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης!

Σύμφωνα με αναφορές από τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, αλλά και χρηστών στο twitter, από το σημείο ακούστηκε έκρηξη, ενώ είναι ορατός μαύρος καπνός. Μετά και από το τρομοκρατικό χτύπημα της προηγούμενης βδομάδας στο Λονδίνο, η αστυνομία είναι σε επιφυλακή!

Ήδη, πυροσβέστες και πυροσβεστικά οχήματα σπεύδουν στο σημείο, ενώ οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για φωτιά στο πάρκινγκ πολυχώρου.

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη στην Αγία Βαρβάρα! (video)

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας έγινε πριν από λίγη ώρα στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε γίνει τηλεφώνημα για βόμβα στο μετρό.

Σύμφωνα με περίοικους ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και πέταξαν στο εσωτερικό του μολότοφ. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.

Το Αιγαίο «βράζει»! Νέος σεισμός στην Χίο!

Το Αιγαίο φαίνεται πως... ταρακουνιέται, αφού σεισμός έγινε πριν από λίγο κοντά στην Χίο, μετά και τον τελευταίο όχι μακριά από τη Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 Ρίχτερ, 14 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά των Ψαρών.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Συναγερμός στο Αιγαίο! Νέες εισβολές των Τούρκων!

Νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου σημειώθηκαν σήμερα (4/2), μετά τα γεγονότα του «Oruc Reis», αφού τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και επτά εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.

Τα συνολικά 13 τουρκικά αεροσκάφη (12 F-16 και ένα CN-235), προχώρησαν σε 15 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου καθώς επίσης και σε έξι παραβάσεις των κανόνων κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Σημειώνεται ότι έξι από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

Πανικός στην Τουρκία! Νέος σεισμός στα 4.9 ρίχτερ!

Δύσκολη μέρα είναι η σημερινή (4/2) στην Τουρκία, αφού για ακόμη μια φορά, μετά την τελευταία δόνηση των 4.8 ρίχτερ, ο εγκέλαδος χτύπησε στα 4.9 ρίχτερ βορειοανατολικά της Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 8 μ.μ. το απόγευμα, σεισμική δόνηση χτύπησε στα 91 χιλιόμετρα από την πόλη, προκαλώντας και πάλι τον πανικό.

Η σεισμική δόνηση έρχεται μάλιστα λίγη ώρα μετά τον σεισμό των 4,5 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη δυτική Τουρκία.

Εκείνος είχε σχεδόν το ίδιο επίκεντρο δηλαδή 8 χλμ. βόρεια της πόλης Ακχισάρ και 90 χλμ. βορειοανατολικά της Σμύρνης, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 7 χλμ.

Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία!

Έντονη σεισμική δόνηση, που έφερε... μνήμες από την προ καιρού τραγωδία, υπήρξε στην Ανατολική Τουρκία, με τον εγκέλαδο να χτυπά ξανά.

Συγκεκριμένη, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4.4 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 18:47 στην Τουρκία, 113 χιλιόμετρα αναλυτικά της Λέσβου σύμφωνα με την ανάλυση του γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Σύμφωνα με την ανάλυση ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 25 χλμ.και το επίκεντρό του εντοπίζεται βορειοανατολικά της Σμύρνης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share