Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τον 41χρονο που αγνοείται: Έπεσε τελικά στη θάλασσα από το πλοίο; Όλα όσα αποκαλύπτει μάρτυρας! (Video)

Τι λέει η μητέρα του;

10 Φεβρουαρίου 2020 15:18
Θρίλερ με τον 41χρονο που αγνοείται: Έπεσε τελικά στη θάλασσα από το πλοίο; Όλα όσα αποκαλύπτει μάρτυρας! (Video)

Θρίλερ επικρατεί με τον 41χρονο που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν σύμφωνα από μάρτυρα του πλοίου “Blue Star 2” έπεσε στη θάλασσα.

Το πλοίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στα ανοιχτά του Σουνίου. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των αρχών από θαλάσσης και αέρος, δε βρέθηκε κανένα στοιχείο στη θαλάσσια περιοχή. Στο πλοίο έγινε καταμέτρηση των επιβαινόντων και έγινε αντιληπτό ποιος επιβάτης έλειπε.

Ο μάρτυρας που κινητοποίησε τις αρχές είπε ότι κάποιος άνδρας στην άκρη στο κατάστρωμα με ένα ποτήρι καφέ και μετά δεν τον ξαναείδε, εικάζοντας ότι είχε πέσει στο νερό.

Ο 41χρονος Χρήστος επέστρεφε στην Κάλυμνο. Η οικογένειά του αγωνία για την τύχη του. «Ήταν μια χαρά! Δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει» υποστηρίζει.

Η δικηγόρος της οικογένειας του, Νομική Κυπραίου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξήγησε ότι μίλησε με τον ξενοδόχο του καταλύματος στην Αθήνα, όπου διέμεινε ο αγνοούμενος. Όπως είπε ο ίδιος, έφυγε στις 12 το μεσημέρι στις 7 Φεβρουαρίου. Κατά τη διαμονή του ήταν ευδιάθετος και τον επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο η κοπέλα του. Τον βοήθησε μάλιστα να της αγοράσει λουλούδια.

Μαρτυρία: Ταξίδευα με τον 41χρονο- «Δεν είδα κάτι ύποπτο»

Μία γυναίκα που ταξίδευε με το ίδιο πλοίο είπε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο ότι είδε τον 41χρονο, ότι ταξίδευαν μαζί και ότι δεν είδε κάτι ύποπτο. «Ήταν ήρεμος, χαλαρός, φυσιολογική κατάσταση. Κρατούσε μόνο ένα σακίδιο» είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια εξήγησε ότι εκείνη τη μέρα έκανε πολύ κρύο και ήταν δύσκολο να κάτσει κάποιος στο κατάστρωμα, θέλοντας να δώσει με αυτόν τον τρόπο μια εξήγηση για το γεγονός ότι υπάρχει μία μόνο μαρτυρία για την πτώση στη θάλασσα.

Μητέρα αγνοούμενου: «Ήρθε στην Αθήνα για να συναντήσει την κοπέλα του»

Η μητέρα του 41χρονου δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι ο Χρήστος της είχε τηλεφωνήσει την Τετάρτη και της είπε ότι θα επέστρεφε στην Παρασκευή. Τόνισε ότι ήταν καλά, ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος. «Είχε έρθει στην Αθήνα για να συναντήσει την κοπέλα του» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «τηλεφώνησε στον αδελφό του την Πέμπτη και του ζήτησε να του αφήσει τα κλειδιά γιατί θα επέστρεφε την Παρασκευή».

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι: Στο «στόχαστρο» ο πατέρας! (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι, που δηλώθηκε από τον πατέρα της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο πατέρας της μικρής αναμένεται να κληθεί από την αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις για κινήσεις του και επικοινωνίες που δεν είχε αναφέρει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που μετέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο πατέρας της Βαλεντίν αναμένεται σήμερα να κληθεί από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών για να δώσει εξηγήσεις για τοποθεσίες στις οποίες βρέθηκε και για επικοινωνίες που είχε, τις οποίες απέκρυψε από τις αρχές.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, από τις άρσεις των επικοινωνιών του πατέρα προέκυψε πως την επόμενη μέρα της δήλωσης της εξαφάνισης του παιδιού το κινητό του εξέπεμψε σήμα στην κεραία του αεροδρομίου Αθηνών και πως συνομίλησε τότε με τον κάτοχο άλλου τηλεφώνου, που βρισκόταν στην ίδια περιοχή.

Επίσης, τρεις μέρες αργότερα, ο πατέρας φαίνεται να επικοινώνησε με χρήστη τηλεφώνου που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια και το δικό του κινητό έδειξε να εκπέμπει από την ίδια κεραία του κέντρου. Κάποια ώρα αργότερα εντοπίστηκε το σήμα του και πάλι στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τις τότε εκτιμήσεις των αρχών, η μικρή Βαλεντίν είχε φυγαδευτεί στη Γαλλία, χωρίς όμως μέχρι και σήμερα να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να δείχνει πώς έγινε αυτό και γιατί.

Νεότερες όμως πληροφορίες αναφέρουν πως οι επικοινωνίες αυτές του πατέρα με τα δύο κινητά τηλέφωνα στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας έγιναν με κατόχους συσκευών, η αληθινή ταυτότητα των οποίων δεν ανταποκρίνεται με αυτή που δηλώθηκε κατά την απόκτησή τους.

Η αστυνομία ερευνά επίσης αν τα τηλέφωνα αυτά είναι τα λεγόμενα «μιας χρήσης», δηλαδή αποκτήθηκαν για συγκεκριμένο σκοπό και μετά αυτοί που τα κατείχαν, τα ξεφορτώθηκαν.

Την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο πατέρας της μικρής υποστήριξε για πρώτη φορά πως άνθρωποι που σχετίζονται με ΜΚΟ τον είχαν προσεγγίσει, όταν βρισκόταν στη Μυτιλήνη και αργότερα στην Αθήνα, και του είχαν προτείνει να δώσει τη Βαλεντίν για υιοθεσία.

Κάτι τέτοιο φέρεται να του είχε πει και η πρώην σύντροφός του, η οποία πλέον ζει στη Γαλλία. Ο πατέρας υποστηρίζει τώρα πως φοβάται ότι κάποιοι πήραν το παιδί του, ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα γιατί η μικρούλα, λίγο πριν εξαφανιστεί, έλεγε στους συμμαθητές της ότι δε θα ξαναπάει στο σχολείο.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στο Παγκράτι, ενώ ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή του την επόμενη μέρα.

Οι αρχές αναμένεται να καλέσουν τον πατέρα στα γραφεία της ασφάλειας, όπου και θα πρέπει να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήσεων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share