Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία του Κώστα Βουτσά! Τι είπε η κόρη του; (video)

Αγωνία!

10 Φεβρουαρίου 2020 08:19
Ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία του Κώστα Βουτσά! Τι είπε η κόρη του; (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, με την κόρη του, Σάντρα, να μιλά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και να ενημερώνει για όσα συμβαίνουν, μετά από όσα είπε χθες (9/2).

«Είναι σε δύσκολη, όχι σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε μια σταθερή κατάσταση που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Σάντρα Βουτσά, κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

«Είναι διασωληνωμένος, είναι μια απόφαση που πήραν οι γιατροί για να βοηθήσουν το σύστημά του να ξεκουραστεί και για να γίνει πιο γρήγορα καλά. Ευχόμαστε να γίνει καλά, το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας είναι η ηλικία του σύμφωνα με τους γιατρούς. Η αισιοδοξία και η αγάπη που έχει για τη ζωή πιστεύω θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει» τόνισε.

Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού! (photos)

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν.

Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, δημοσίευσε δύο συγκινητικά stories στο instagram, στα οποία απεικονίζονται ο Κώστας Βουτσάς και ο γιος τους Φοίβος. Στο πρώτο στιγμιότυπο, ο μικρός Φοίβος παίζει στο γραφείο του πατέρα του ενώ στο δεύτερο ο Κώστας Βουτσάς ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον γιο του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις που ανατριχιάζουν!

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα με τις αναρτήσεις για τον πατέρα της, έπειτα από τα νέα πως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χτες. Η κόρη του ηθοποιού ταξίδεψε από το Άμστερνταμ όπου ζει προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου και τα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του!

Η ίδια ωστόσο θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα μαζί του που συγκίνησαν δείχνοντάς τον σε παλιές αγαπημένες ταινίες και όχι μόνο.

Κώστας Βουτσάς: Διασωληνωμένος στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση!

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του Κώστα Βουτσά, καθώς ο αγαπητός ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού, και τα δύο επόμενα 24ωρα από την ώρα που είσηχθη είναι καθοριστικά. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Αναφέρεται ότι ο Κώστας Βουτσάς μέχρι την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο Broadway καθώς συμμετέχει στην παιδική θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ. Μάλιστα πρόσφατα είχε γιορτάσει τα γενέλθιά του και σε μια ξεχωριστή ανάρτηση που είχε κάνει έγραψε: «Είμαι παρά κάτι 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110».

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κώστας Βουτσάς! (Video)

Κρίσιμη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ο 88χρονος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Open TV, ο οποίος πριν από λίγο εισήχθη στο νοσοκομείο «Αττικό» με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share