Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Χαμπίπης!

Θλίψη!

9 Φεβρουαρίου 2020 21:24
Πέθανε ο Κώστας Χαμπίπης!

Θλίψη σκόρπισε στη Λάρισα η είδηση ότι πέθανε ο γνωστός μουσικός, Κώστας Χαμπίπης στα 51 του χρόνια, ο οποίος έχασε την γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο το πρωί της Κυριακής, ένας 19χρονος στην Πέλλα.

Η Λάρισα τον αποχαιρέτησε σήμερα, καθώς η κηδεία του τελέστηκε στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Σμύρνη.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ρένα, τα παιδιά του Σταυρίνα και Νίκο, τη μητέρα του, τον αδερφό του, συγγενείς και πάρα πολλούς φίλους.

Πέθανε ο Ιωάννης Τζεβελακάκης!

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών, ο τέως σύμβουλος Επικρατείας Ιωάννης Τζεβελακάκης! Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον χαμό του Τάσου Μπαχούρου!

Ο Ιωάννης Τζεβελεκάκης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1932 καταγόμενος από την Ιεράπετρα της Κρήτης. Το έτος 1960 δικηγόρησε αρχικά στην Αθήνα και τρία χρόνια μετά διορίστηκε στο ΣτΕ. Το 1996 παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς παραλήφθηκε να προαχθεί στον βαθμό του αντιπροέδρου του ΣτΕ.

Διετέλεσε κατά τα έτη 1974-1975 διευθυντής του νομικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας και προϊστάμενος του νομικού γραφείου του Πρωθυπουργού κατά τα έτη 1989-1990. Ακόμη, διετέλεσε πρόεδρος του Ιδρύματος Μιχαήλ Στασινοπούλου και μέλος διαφόρων επιστημονικών Σωματείων.

Θρήνος: Πέθανε ο 49χρονος Δημήτριος Παράφορος!

Πέθανε ο Δημήτριος Παράφορος σε ηλικία 49 ετών. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Τάνια Παράφορου, τους γονείς του, δύο κόρες, αδέλφια και ανίψια. Ακόμη μία τραγική απώλεια μετά τον θάνατο του 29χρονου Αλέξανδρου Σκουρτιά!

Η κηδεία του τελέστηκε χθες από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, στο Καλοχώρι.

Σπαραγμός για τον θάνατο της 28χρονης Φρατζέσκας! Άφησε πίσω ένα αγοράκι 2,5 ετών!

Βαθύτατη θλίψη στην κοινωνία της Σύρου προκαλεί ο αναπάντεχος χαμός μιας νεαρής γυναίκας, της Φρατζέσκας Βεροπούλου, η οποία «έφυγε» για το μακρύ ταξίδι, μόλις σε ηλικία 28 ετών.

Δεν το χωράει ο νους και είναι κάτι περισσότερο από αναπάντεχο όταν φεύγουν από τη ζωή τόσο νέοι άνθρωποι, επειδή τους χτύπησε την πόρτα από νωρίς ο καρκίνος και δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στη μικρή κοινωνία του νησιού.

Πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν λόγια, όταν μάλιστα σκεφτούμε ότι η Φρατζέσκα αφήνει πίσω της ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών!

Η 28χρονη χαμογελαστή κοπέλα έδωσε στην καλύτερή της ηλικία την πιο δύσκολη μάχη της σύντομης ζωής της. Ήταν όμως και η πιο άνιση μάχη, απέναντι στον χειρότερο εχθρό του ανθρώπου.

Δεν ήταν μεγάλο το διάστημα αυτής της μάχης, το πρόβλημα υγείας της ήταν πολύ σοβαρό και η κατάστασή της επιδεινώθηκε με σφοδρότητα. Νοσηλεύτηκε σε αντικαρκινικές μονάδες, έκανε θεραπείες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η Φρατζέσκα έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, έχοντας να προλάβει να δημιουργήσει ένα μικρό πλάσμα το οποίο μπορεί να είναι συνέχειά της μέσα στην σκληρή πραγματικότητα της ζωής.

Το Athensmagazine.gr εκφράζει συναισθήματα οδύνης για την άτυχη Φρατζέσκα!

Ραγίζει καρδιές: Κέρδισε τον καρκίνο, γέννησε δίδυμα και την επόμενη μέρα πέθανε ξαφνικά!

Ραγίζει καρδιές η ιστορία της 30χρονης Jamie από το Σικάγο των ΗΠΑ που νίκησε τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας για δεύτερη φορά, ενώ ήταν έγκυος σε δίδυμα και πέθανε μια μέρα αφότου γέννησε, από ανακοπή.

Η 30χρονη αφού νίκησε τον καρκίνο για δεύτερη φορά ενώ ήταν έγκυος ανυπομονούσε να αφοσιωθεί στα δίδυμά της.

«Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα. Ο Θεός ήταν δίπλα μου όλη την ώρα. Όλες οι προσευχές σας και η αγάπη σας με έχουν κρατήσει δυνατή. Ευχηθείτε μου καλή τύχη», έγραψε μια μέρα πριν γεννήσει στο facebook η 30χρονη.

Πράγματι, την επόμενη μέρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα μωράκια. Την Camila και τον Nico, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα. Ωστόσο, μια μέρα μετά την γέννησή τους η Snider πέθανε από ανακοπή.

Τώρα, η οικογένεια και οι φίλοι της Snider μαζέυουν χρήματα για να βοηθήσουν στη φροντίδα των παιδιών της.

Δείτε το βίντεο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share