Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γυναίκα τέρας κακοποίησε και δάγκωσε τον σκύλο της. Η συνέχεια θα σας εξοργίσει!

Η απόλυτη φρίκη!

9 Φεβρουαρίου 2020 08:37
Γυναίκα τέρας κακοποίησε και δάγκωσε τον σκύλο της. Η συνέχεια θα σας εξοργίσει!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, μια γυναίκα κακοποίησε άγρια τον σκύλο της, ο οποίος παρόλο που πονούσε, συνέχισε να την ακολουθεί.

Έχουμε δει αρκετές φορές πως οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι καθώς φέρονται άσχημα και κακοποιούν τα σκυλιά. Πριν λίγο καιρό μάθαμε πως ένας σκύλος κακοποιήθηκε τόσο άγρια που δεν κοιτούσε καν τους ανθρώπους. Είναι μια ιστορία που ανατριχιάζει, όπως κι αυτή που σας έχουμε σήμερα.

Η Χριστίνα βρισκόταν στο σπίτι της σε προάστιο της Καλιφόρνια, όταν μια γυναίκα που δεν γνώριζε, συνοδευόμενη από τον σκύλο της, ήρθε στην πόρτα της ζητώντας οδηγίες.

Η κοπέλα της έδωσε οδηγίες και ζήτησε από την άγνωστη γυναίκα να φύγει από το σπίτι της, ακούστηκε μια αναταραχή. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία αλλά μέχρι να φτάσει η γυναίκα είχε ήδη απομακρυνθεί.

Αυτό που είδε αργότερα στα αρχεία της κάμερας της πυροδότησε την οργή και την έκκληση για δικαιοσύνη.

Η γυναίκα, φαίνεται να κακοποιεί τον σκύλο της με κλωτσιές και μπουνιές ενώ μάλιστα σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται να σκύβει και να τον δαγκώνει! Οργή και θυμός τα μόνα συναισθήματα που προκαλούν τα μαγνητοσκοπημένα καρέ.

Η Χριστίνα κυκλοφόρησε το υλικό στο Facebook και ζήτησε από τους ανθρώπους να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα. Χάρη στις εμπεριστατωμένες προσπάθειες της "Haven Humane Society" και της αστυνομικής υπηρεσίας, η γυναίκα συνελήφθη μόλις δύο μέρες μετά. Το σκυλί βρίσκεται στο καταφύγιο Haven Humane Society και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του και ασφαλές.

Ραγίζει καρδιές: Αυτός ο ανάπηρος σκύλος εγκαταλείπεται 2 φορές την ίδια μέρα! Δείτε την σπαρακτική αντίδρασή του!

Αυτή είναι πραγματικά μια σπαρακτική ιστορία με έναν ανάπηρο σκύλο εγκαταλείπεται 2 φορές την ίδια μέρα!

Ένα σκληρό βίντεο που ανέβηκε στο Facebook δείχνουν τον σκύλο να εγκαταλείπεται για δεύτερη φορά την ίδια ημέρα, σ’ έναν δρόμο της Βραζιλίας από μια γυναίκα!!
Ένας σκύλος με αναπηρία εγκαταλείφθηκε στο δρόμο δύο φορές την ίδια ημέρα από τους ιδιοκτήτες του, αφού πρώτα ένας καλός Σαμαρείτης τον είχε ήδη επιστρέψει.

Σκληρές εικόνες δείχνουν το τετράποδο ζωντανό να εγκαταλείπεται από μια γυναίκα, κάποιες ώρες πριν επιστραφεί στην οικογένεια.

Μάλιστα, ο καημένος ο σκύλος, που ονομάζεται Tintin, εγκαταλείφθηκε ξανά από τον σύζυγο της γυναίκας.

Ο σκυλάκος έχει ένα λιγότερο μπροστινό πόδι και υποφέρει από μια αναπηρία στο άλλο του μπροστινό πόδι. Το άτυχο πλάσμα εγκαταλείφθηκε στην πόλη São Leopoldo, στη νότια Βραζιλία, στην πολιτεία Rio Grande do Sul.

Δείτε το σκληρό βίντεο που έχει γίνει viral στο Facebook και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια:

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το σκυλί εγκαταλείφθηκε δύο φορές την ίδια μέρα μετά την επιστροφή του στην οικογένεια.

Σύμφωνα με αναφορές, ο σκύλος με τα τρία πόδια έχει διασωθεί και βρίσκεται προς το παρόν στη φροντίδα των τοπικών υπηρεσιών προστασίας των ζώων.

Ο σκύλος βρίσκεται πλέον στη φροντίδα των τοπικών υπηρεσιών προστασίας των ζώων (Εικόνα: CEN)
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχουν προσφέρθει να υιοθετήσουν το σκυλί, αφού το βίντεο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Τέλος, οι τοπικές αρχές διερευνούν την εγκατάλειψη του ζώου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share