Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είδηση βόμβα για τα ΕΛΤΑ: Θα απογοητεύσει τους πάντες!

Χαμός!

7 Φεβρουαρίου 2020 13:43
Είδηση βόμβα για τα ΕΛΤΑ: Θα απογοητεύσει τους πάντες!

Συγκεκριμένα τα ΕΛΤΑ τινάζουν το σύστημα εκτελωνισμού στον αέρα και αφήνουν πάρα πολλούς καταναλωτές ξεκρέμαστους, ενώ πρόσφατα είχε σκάσει και άλλη απάτη βόμβα. Η νέα αλλαγή επηρεάζει τον τρόπο αποστολής “Air Parcel Registered” καθώς και τις μεθόδους αποστολής των Ebay και AliExpress, όπου μέχρι πρότινος τα δέματα αξίας μέχρι και 22€ εκτελωνίζονταν δωρεάν.

Αυτή η αλλαγή των ΕΛΤΑ δεν επηρεάζει την “ασφαλή” μέθοδο αποστολής με Priority Direct Mail που έχουν σκεφτεί τα περισσότερα Κινεζομάγαζα για να μην εκτελωνίζονται τα δέματα.

Πλέον οι χρεώσεις για την μέθοδο “Air Parcel Registered” θα πηγαίνει ως εξής:

0-22€ έχουν τέλη εκτελωνισμού 15€
22-150€ έχουν τέλη εκτελωνισμού 15€ & ΦΠΑ 24%
Πάνω από 150€ έχουν τέλη εκτελωνισμού 15€-50€ & ΦΠΑ 24% & Τελωνειακούς δασμούς.

Εκπτώσεις 20% στα ΕΛΤΑ!

Επιπλέον έκπτωση 20% για τη διακίνηση του εκλογικού υλικού χορηγούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας των κομμάτων και των υποψηφίων στις εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, χορηγούν, πέραν των υφιστάμενων εκπτώσεων, για ομαδικές αποστολές επιπλέον έκπτωση 20%, τόσο για τις υπηρεσίες επιστολικού (Α' & Β' Προτεραιότητας Εσωτερικού) όσο και για τις υπηρεσίες διαφημιστικού ταχυδρομείου Ad Post(ομαδική επιστολή με διεύθυνση παραλήπτη) και Unaddressed Mail(ομαδική επιστολή χωρίς διεύθυνση παραλήπτη). Σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ επισημαίνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κομμάτων και των υποψηφίων, συνίσταται η έγκαιρη κατάθεση της εκλογικής αλληλογραφίας τους και η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και οδηγιών που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ποιότητα της διανομής.

«Τόσο το προσωπικό των Καταστημάτων όσο και το σύνολο του Δικτύου Πωλήσεων των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, την παροχή περαιτέρω διευκρινίσεων, αλλά και την υποστήριξή τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, έχουν προσαρμόσει για την περίοδο αυτή τον επιχειρησιακό τους σχεδιασμό, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους σε όλη την επικράτεια, προσιτές, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφαλή και κατά προτεραιότητα διακίνηση του εκλογικού υλικού» σημειώνουν τα ΕΛΤΑ στην ανακοίνωσή τους.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Ζωγράφου : Aνθρωποκυνηγητό από την αστυνομία!

Δυο ληστές με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπούκαραν με όπλα μέσα στα ΕΛΤΑ που βρίσκονται στην οδό Μπισκίνη στου Ζωγράφου.

Αφού ακινητοποίησαν τους πελάτες και τους υπαλλήλους, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ημαθία: 15.000 ευρώ άρπαξαν από υπάλληλο των ΕΛΤΑ που του είχαν στήσει ενέδρα!

Έκτακτη είδηση για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share