Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το οπλοστάσιο του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» στο σπίτι στα Πατήσια! (photos)

Από tablet μέχρι drone!

7 Φεβρουαρίου 2020 13:49
Το οπλοστάσιο του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» στο σπίτι στα Πατήσια! (photos)

Πριν από λίγο βρέθηκε η γιάφκα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» στα Πατήσια από την Αντιτρομοκρατική, με το οπλοστάσιό της να να έρχεται στο φως της δημοσιότητας!

Το σπίτι ήταν νοικιασμένο στο όνομα της Δήμητρας Βαλαβάνη, μίας εκ των τριών συλληφθέντων στην επιχείρηση στην Αγία Παρασκευή.

Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί με τα πραγματικά στοιχεία της 26χρονης, η οποία έδινε ενοίκιο 300 ευρώ από το Σεπτέμβριο του 2019, δεν το είχε δηλώσει στην εφορία και τα χρήματα τα έδινε πάντα «μαύρα» και δύο μήνες μπροστά.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Εξελίξεις για τον «Τοξοβόλο»! Είχε καλάσνικοφ στο αυτοκίνητό του! (video)

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στην υπόθεση της σύλληψης του «Τοξοβόλου του Συντάγματος», με τις αρχές να έχουν βρει στο αυτοκίνητο, όπου βρισκόταν μαζί με τις δύο γυναίκες, ακόμη και καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, μάλιστα, η Αστυνομία έκανε την επιχείρηση στην Αγία Παρασκευή, όπου κυκλοφορούσαν οι τρεις τους με κλεμμένο αυτοκίνητο. Εκεί, βρήκαν ένα όπλο καλάσνικοφ κι ένα τύπου Scorpion, ενώ στον «Τοξοβόλο» εντόπισαν κι άλλα όπλα, που μάλιστα είχαν σφαίρες στη θαλάμη.

Οι Αρχές εξετάζουν το τι ακριβώς θα έκαναν με αυτά τα όπλα οι δράστες, αν δηλαδή θα τα χρησιμοποιούσαν για μεταφορά οπλισμού, ή ετοίμαζαν τρομοκρατική ενέργεια.

Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο «τοξοβόλος του Συντάγματος»!

Γιάννης Μιχαηλίδης, γνωστός και ως ο «τοξοβόλος του Συντάγματος φέρεται να απέδρασε το βράδυ της Πέμπτης από τις φυλακές Τίρυνθας όπου κρατούνταν ενώ για το περιστατικό διεξάγονται έρευνες.

Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Γιάννης Μιχαηλίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr απέδρασε χθες Πέμπτη από τις φυλακές στις οποίες κρατείτο.

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος», όπως ήταν γνωστός κατηγορούνταν για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης.

Το 2015 καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης και ήταν κρατούμενος στις φυλακές Τίρυνθας.

Η αστυνομία και το υπουργείο Δικαιοσύνη και η αστυνομία ενεργούν έρευνα για το συμβάν.

Πως απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αυλώνα;

Η αστυνομία δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τους 2 κρατούμενους που εχθές απέδρασαν από τις φυλακές Αυλώνα. Σήμερα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες για τον κινηματογραφικό, θα λέγαμε, τρόπο απόδρασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο κρατούμενοι είχαν σκάψει σε προγενέστερο χρόνο ένα λαγούμι σε κοινόχρηστο χώρο της φυλακής, που βρισκόταν είτε κοντά είτε μέσα στο μαγειρείο. Με τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Σύριος μάγειρας κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο κι ακολούθως να πηδήξουν από έναν μαντρότοιχο, στον οποίο είχε στηθεί σκαλωσιά για την ανέγερση σκοπιάς.

Εκεί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μία αστυνομικό που περιπολούσε στην περιοχή. Όταν είδε τον πρώτο, έριξε προειδοποιητικά πυρά στον αέρα, όμως στη συνέχεια βγήκε κι ο άλλος και της επιτέθηκαν. Οι δραπέτες την έσπρωξαν και την πέταξαν κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν, πιθανότατα με αυτοκίνητο συνεργών.

Από το ίδρυμα του Αυλώνα απέδρασαν ένας Αλβανός και ένας Σύριος, με τον πρώτο να έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο φαίνεται πως είχε να κάνει με το ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας στον Κορυδαλλό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share