Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θα δακρύσετε! Η συγκινητική στιγμή που 4χρονο κοριτσάκι βλέπει τον μπαμπά του μετά από μήνες και τρέχει να τον αγκαλιάσει!

Συγκινητικό!

7 Φεβρουαρίου 2020 12:25
Θα δακρύσετε! Η συγκινητική στιγμή που 4χρονο κοριτσάκι βλέπει τον μπαμπά του μετά από μήνες και τρέχει να τον αγκαλιάσει!

Η συγκινητική στιγμή που 4χρονο κοριτσάκι βλέπει τον μπαμπά του μετά από μήνες και τρέχει να τον αγκαλιάσει!

Οι στρατιώτες εκπαιδεύονται να μην σπάνε τον σχηματισμό τους. Το να ακολουθείς οδηγίες είναι μέρος του να είσαι στρατιώτης. Ο υπολοχαγός Daniel Oglesby δεν μπορούσε όμως να μην σπάσει τον σχηματισμό. Βλέπετε, ο Oglesby υπηρέτησε στην Νοτιοανατολική Ασία για σχεδόν 9 μήνες.

Εκείνος και οι υπόλοιποι στρατιώτες επέστρεψαν στο Fort Carson του Colorado. Τα στρατεύματα είχαν παραταχθεί, όταν ένα κοριτσάκι, η Cara, η κόρη του Oglesby, ξέφυγε και άρχισε να τρέχει προς το μέρος του!

Ήταν τόσο χαρούμενη που έβλεπε τον πατέρα της ξανά – ποιος μπορεί να την κατηγορήσει; Ήταν ντυμένη στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας.

Δείτε το βίντεο:

Ο Oglesby δεν γινόταν να αγνοήσει το κοριτσάκι του! Όλα έγιναν τόσο γρήγορα!

Πιστεύετε πως ήταν λάθος η αντίδρασή του;

Little girl runs to dad

Best video of the day! A little girl couldn't wait for a homecoming ceremony to end at Fort Carson before she ran to her Daddy! KKTV photojournalist Pedro Laumbach captured this awesome moment. We know you'll "like" it as much as we do in our newsroom. http://www.kktv.com/home/headlines/homecoming-331034542.html

Posted by KKTV 11 News on Tuesday, October 6, 2015

Εκεί που οδηγούσε στην εθνική οδό βλέπει ένα κοριτσάκι να πέφτει από το προπορευόμενο όχημα - Τότε, σοκαρισμένος διαπιστώνει πως…

Σοκαριστικό βίντεο από αυτοκίνητο δείχνει έναν εθελοντή πυροσβέστη να σώζει 4χρονο κορίτσι που έπεσε από το φορτηγάκι της εκκλησίας ενώ ήταν στην εθνική. Ο Ryan, εθελοντής πυροσβέστης, οδηγούσε στην εθνική όταν είδε την πίσω πόρτα από το φορτηγάκι να ανοίγει.

Τότε, παρατήρησε πως ένα 4χρονο κρεμόταν από το χερούλι ενώ το φορτηγάκι συνέχιζε να κινείται. Χωρίς να μπορεί να κρατηθεί άλλο, το κοριτσάκι έπεσε μέσα στον δρόμο. Ο Ryan Ciampoli σταμάτησε αμέσως το αμάξι του, πήδηξε έξω και έτρεξε να σώσει το κορίτσι.

Όταν εκείνο συνήλθε, άρχισε να φωνάζει για την μητέρα του. ‘Έσκυψα και άρχισα να της μιλάω. Εκείνη σήκωσε τα χέρια και είπε «Σήκωσέ με.»‘

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ενδείκνυται να μετακινηθεί ο τραυματίας γιατί αυτό μπορεί να κάνει τα τραύματα πολύ χειρότερα. Ο Ciampoli, ωστόσο, δεν είχε επιλογή αφού το κορίτσι ήταν αναίσθητο πάνω στην εθνική και ήταν πολύ επικίνδυνο να μείνει εκεί.

Καλυμμένη με αίμα, η 4χρονη είχε σπασμένο σαγόνι, δόντια και διάφορα άλλα τραύματα. Στο βίντεο που τραβήχτηκε από το αυτοκίνητό του, ο πυροσβέστης φαίνεται να γονατίζει στον δρόμο και να παίρνει το κορίτσι στα χέρια του για να την απομακρύνει από τον δρόμο.

Μόλις συνήλθε άρχισε να φωνάζει, να κλωτσάει και να ψάχνει την μητέρα του. ‘Θα γίνεις καλά της είπα.’

Οι γονείς της 4χρονης είπαν πως χρειάστηκε επέμβαση στο σαγόνι της αλλά θα αναρρώσει πλήρως. Η αστυνομία πιστεύει πως το κορίτσι άνοιξε την πόρτα από το φορτηγάκι ενώ εκείνο προχωρούσε στην εθνική.

Σύμφωνα με αναφορές, άλλα παιδιά που ήταν πάνω στο φορτηγάκι ειδοποίησαν τον οδηγό για το συμβάν. Εκείνος σταμάτησε σε ένα πάρκινγκ που βρήκε λίγο πιο μετά.

Ο Ciampoli προσπάθησε ακόμα και να εντοπίσει το φορτηγάκι της εκκλησίας. Ωστόσο, το φορτηγό επέστρεψε στο σημείο του ατυχήματος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share