Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η συγκινητική ιστορία του 25χρονου που "πέρασε" από το φως στο σκοτάδι! (Video)

«Ραγίζει» καρδιές!

7 Φεβρουαρίου 2020 08:02
Η συγκινητική ιστορία του 25χρονου που

«Ραγίζει» καρδιές η συγκινητική ιστορία του 25χρονου που "πέρασε" από το φως στο σκοτάδι! Μια συγκινητική ιστορία κρύβεται πίσω από μια φωτογραφία ενός παππού με τον εγγονό του αγκαλιά και να έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και εμάς τους ίδιους.

Σε ηλικία 7 ετών ο Χρήστος "πέρασε" από το φως στο σκοτάδι, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Λίγα χρόνια μετά, μια τραγωδία "χτυπά" την πόρτα της οικογένειάς του, όταν χάνονται σε τροχαίο οι συγγενείς της μητέρας του.

Ο Χρήστος, παρά την απώλεια όρασης, κατορθώνει να σπουδάσει παιδαγωγικά, ώστε να στέκεται δίπλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Φαίνεται 19χρονη έφηβη με την πρώτη ματιά και ο άνδρας δίπλα της ο παππούς της! Η αλήθεια όμως είναι ότι...

Αυτή η γυναίκα φαίνεται να είναι έφηβη αλλά στην πραγματικότητα ο άνδρας δίπλα της δεν είναι ο παππούς της...Το χάσμα των 27 χρόνων μεταξύ τους, έχει κάνει τους περισσότερους να πιστεύουν ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά παππούς και εγγονή. Διαβάστε την ιστορία πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Ο μηχανικός ανάπτυξης προϊόντων και φοιτητής της Νομικής Σχολής. Ρόμπερ Όουνερ, 54 χρονών, και το μοντέλο, Άντα Ολσέουσκα, 27 χρονών, από το Illinois, γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2018, μέσα από ένα πόστ στο Facebook.

Την εποχή εκείνη ο Ρόμπερ είχε μόλις χωρίσει με την πρώτη σύζυγό του και ζούσε στην Ιντιάνα. Εκτός από την δουλειά, είχε αναπτύξει τα ταλέντα του ως καλλιτέχνης και εργαζόταν σε ένα νέο έργο που συνδυάζει τη φωτογραφία του με την ακρυλική ζωγραφική.

Η Άντα, μια ανύπαντρη μητέρα, αρχικά από το Bialystok της Πολωνίας, ζούσε στην πατρίδα του ζευγαριού και ψάχνε τους επερχόμενους καλλιτέχνες να εμφανιστούν ως μέρος της δουλειάς της σε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ο Ρόμπερτ απάντησε στην ανάρτησή στο Facebook και ταξίδεψε στο Σικάγο για να πάρει συνέντευξη και μετά από εβδομάδες μιλώντας στο διαδίκτυο τελικά συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και ερωτεύτηκαν. Ελπίζουμε η αγάπη τους να κρατήσει, όπως κράτησε και αυτή της ηλικιωμένης κυριάς με τον σύντροφό της, που της χάρισε ένα δαχτυλίδι διαμαντιών μετά από 63 χρόνια γάμου!

«Η τελευταία δουλειά των καλλιτεχνικών μου δημιουργιών ενσωμάτωσε ζωντανά μοντέλα, όπου ζωφράφισα στο σώμα τους ενώ πόζαραν σε ένα σκηνικό δημιουργημένο από εμένα, φωτογράφισα το σύνολο, το εκτύπωσα σε ειδικές διαστάσεις και στη συνέχεια πρόσθεσα επιπλέον ακρυλικό χρώμα στην εικόνα. Αυτό λέω "BodyPaintArt".

«Την εποχή εκείνη, η Άντα δούλευε για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό και είχε αρχίσει να κάνει συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες, τα μοντέλα και τους φωτογράφους του Facebook Live.

"Έτσι, έφτασα σε αυτήν και άρχισα να μιλάμε σε τακτική βάση για την τέχνη, τη μοντελοποίησή της και τη ζωή μας γενικά.

«Δημιουργήσαμε μια ώρα και ημερομηνία για να έρθω στο Σικάγο για να κάνω τη συνέντευξη και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μαζί ένα BodyPaintArt μετά τη συνέντευξη και πώς λέει η παροιμία,« το υπόλοιπο είναι ιστορία ».

«Είχαμε μια άνετη χημεία μεταξύ μας, ήταν σαν να γνωριζόμασταν ο ένας με τον άλλον από πάντα».

Η Άντα, που είναι περίπου 1,50., λέει ότι η νεανική της εμφάνιση συχνά οδηγεί τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι πολύ νεώτερη από την πραγματικότητα και συχνά οδηγεί τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο Ρόμπερτ είναι ο παππούς της.

Η Άντα μιλάει για το πώς η οικογένειά της και οι ξένοι της αντέδρασαν στη σχέση της.

«Οι άνθρωποι που δεν μας γνωρίζουν, τους αρέσει να μας κρίνουν», είπε. «Είμαιν 1,50 και είμαι είκοσι επτά ετών. Φαίνομαι δεκαπέντε. Έτσι, από την άποψη των ανθρώπων, είμαι ανήλικη και τον θεωρούν παππού ή πατέρα.

«Αρχικά η μητέρα μου δεν της άρεσε το γεγονός ότι ήμουν με τον Ρόμπερτ. Έχει συνηθίσει, και αυτή είναι πολύ χαρούμενη για εμάς τώρα. Ειδικά τώρα, που γεννήθηκε το δεύτερο εγγόνι της, η Κόντι!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share