Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Σοκ: 16χρονη βγάζει μια τελευταία selfie πριν πεθάνει - Οι αστυνομικοί σοκαρισμένοι βλέπουν το τραγικό συμβάν στο κινητό της…

Ανατριχιαστικές εικόνες!

7 Φεβρουαρίου 2020 07:45
Σοκ: 16χρονη βγάζει μια τελευταία selfie πριν πεθάνει  - Οι αστυνομικοί σοκαρισμένοι βλέπουν το τραγικό συμβάν στο κινητό της…

Σοκάρει το περιστατικό με την 16χρονη που βγάζει μια τελευταία selfie πριν πεθάνει, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί βλέπουν το τραγικό συμβάν!

H Sofiya από την μικρή ουκρανική πόλη Izyum πάντα ήθελε να γίνει διάσημη. Είχε συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς, ήταν ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και είχε πάνω από 3.000 followers στο Instagram.

H Sofiya περνούσε τον περισσότερο χρόνο της έξω με την κολλητή της, Daria Medvedeva. Εκείνο το μοιραίο βράδυ, η 24χρονη πήρε την Sofiya με το αυτοκίνητο της πριν βγουν. Διασκέδαζαν και ενημέρωναν του followers τους βγάζοντας σέλφι.

Μετά από μερικές ώρες, η Sofiya αποφάσισε να καταγράψει τις όμορφες στιγμές τους. Ενώ ήταν στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας στο επόμενο κλαμπ, η 16χρονη άρχισε να κάνει ζωντανή αναμετάδοση στο Instagram.

 16χρονη Βγάζει Μια Τελευταία Selfie

Άκουγαν μουσική, έπιναν αλκοόλ, χαιρετούσαν την κάμερα και περνούσαν καλά. Παρ’όλο που γνώριζαν τους κινδύνους, οι ίδιες, όπως και πολλοί άλλοι, νόμιζαν ότι δεν θα τους συνέβαινε τίποτα. Αλλά τότε ήταν πολύ αργά – ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ και μια ανατριχιαστική σιωπή.

Μια στιγμή απροσεξίας τα είχε πάρει όλα. Ανίκανη να δει σωστά, λόγω του φωτός της κάμερας, η Daria έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε βίαια με στύλο.

 16χρονη Βγάζει Μια Τελευταία Selfie

Μετά από λίγο στο σημείο έφτασαν δύο άντρες και ανακάλυψαν την τρομακτική σκηνή. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, αλλά ήταν πολύ αργά για την Sofiya, η οποία πέθανε ακαριαία. Παρ’όλο που η Daria επέζησε, πέθανε εξαιτίας των τραυμάτων, καθώς την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Όλα συνέχισαν να καταγράφονται από την κάμερα και να μεταδίδονται στους σοκαρισμένους followers.

To παρακάτω βίντεο δείχνει τις τραγικές τελευταίες στιγμές των νεαρών γυναικών:

Παρ’όλο που υπάρχει αρκετή ενημέρωση για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και την χρήση κινητών στο αυτοκίνητο, πολλοί ακόμη νομίζουν ότι το χειρότερο δεν θα συμβεί σε εκείνους. Στην πραγματικότητα, η ιστορία είναι διαφορετική: η Sofiya και η Daria πλήρωσαν για το λάθος τους με τις ζωές τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για την μοίρα μας, άρα δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε για λίγες στιγμές διασημότητας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share