Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρασύτατη ληστεία στο Πόρτο Ράφτη: Ληστές χτυπούν με λοστό τον υπάλληλο! Η κάμερα τα κατέγραψε όλα (video)

Το σοκαριστικό βίντεο που κόβει την ανάσα!

6 Φεβρουαρίου 2020 07:50
Θρασύτατη ληστεία στο Πόρτο Ράφτη: Ληστές χτυπούν με λοστό τον υπάλληλο! Η κάμερα τα κατέγραψε όλα (video)

Σοκαριστική ληστεία σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Πόρτο Ράφτη, με την κάμερα να καταγράφει τα βάναυσα χτυπήματα των ληστών στον υπάλληλο μίνι μάρκετ! Μια περιοχή που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τις ληστείες τα τελευταία χρόνια!

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του τρέχει προς το ταμείο ενώ εκείνη τη στιγμή εισβάλλουν ακόμη δύο άντρες με κουκούλες.

Ο ένας πιάνει τον υπάλληλο από τον λαιμό και ο άλλος τον βαράει με δύναμη με λοστό.Ο τρίτος δράστης αρπάζει τις εισπράξεις, πακέτα με τσιγάρα, τα βάζει αστραπιαία μέσα σε μία μεγάλη μαύρη σακούλα.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο ένας ληστής βγαίνει με τη σακούλα έξω από το κατάστημα την ώρα που ο άλλος ανοίγει μία δεύτερη για να αρπάξει τα υπόλοιπα τσιγάρα. Αφού γεμίζουν και δεύτερη σακούλα εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Ληστεία ντροπή σε σούπερ μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη: Έκλεψαν κουτί για φιλανθρωπικό σκοπό!

Νέα ληστεία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στο Πόρτο Ράφτη, δύο 24ωρα μετά την ανατίναξη του ΑΤΜ!

Συγκεκριμένα άγνωστοι εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ "Γέγος" (στο πάνω κατάστημα για όσους γνωρίζουν από την περιοχή) και λήστεψαν ΜΟΝΟ ένα κουτί που είχε βάλει ο επιχειρηματίας για να συγκεντρωθούν χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού!

Πραγματικά ντροπή! Αξίζει να σημειωθεί πως οι κλοπές στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες, με την Αστυνομία να... "πετάει χαρταετό"!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την είσοδο των ληστών στο κατάστημα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share