Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη έφερε η είδηση!

5 Φεβρουαρίου 2020 23:55
Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 96 ετών, γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός τηλεοπτικών σειρών. Η είδηση του θανάτου του έφερε παγκοσμίως τεράστια θλίψη!

Μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου ακόμα ηθοποιού, αποτελεί άλλο ένα συμβάν που μας συντάραξε. Ήταν έξι φορές βραβευμένος με Emmy, ενώ παράλληλα ήταν γνωστός ως ένας από τους δημιουργούς (σκηνοθέτης και σεναριογράφος και παραγωγός) της δημοφιλούς τηλεοπτικής αντιπολεμικής σειράς «MASH» και του σίριαλ «Lou Grant».

Γεννημένος στο Κλίβελαντ ως Γιουτζίν Ρέινολντς Μπλούμενταλ ξεκίνησε ως παιδί - ηθοποιός, κάνοντας το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη σε μια σύντομη εμφάνιση το 1934 στην ταινία «Our Gang».

Δεν είναι άλλος από Τζιν Ρέινολντς, ο οποίος διετέλεσε τέσσερις φορές πρόεδρος του Σωματείου Σκηνοθετών της Αμερικής (Directors Guild of America) και πέθανε τη Δευτέρα (03/02) στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.

Ο Τζιν Ρέινολντς, μαζί με τον συγγραφέα, Λάρι Γκέλμπαρτ, δημιούργησαν την αστεία, αλλά και κοινωνικά έξυπνη μαύρη κωμωδία του 1970 «MASH», η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία, προβλήθηκε για 11 χρόνια και κέρδισε πολλά βραβεία, όπως το Peabody το 1975 και το Emmy (1974) και για διακρίσεις για τους σεναριογράφους και τους σκηνοθέτες.

Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση του Γιώργου Κοτανίδη! Θα γίνει ΕΔΕ για να ερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου του! (video)

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από τον θάνατο του ηθοποιού, Γιώργου Κοτανίδη, καθώς έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για τις συνθήκες που έγινε το μοιραίο γεγονός.

Η ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε από τον διοικητή της Πρώτης Υγειονομικής Περιφέρειας ύστερα από δημοσιεύματα και δηλώσεις φίλων του Γιώργου Κοτανίδη που έκαναν λόγο για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Στόχος της έρευνας είναι να διασαφηνιστούν οι συνθήκες νοσηλείας του ηθοποιού και να εξεταστεί αν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα.

«Πραγματικά με ανακουφίζει αυτό, γιατί αν όντως έχει υπάρξει ιατρικό σφάλμα, πρέπει να διερευνηθεί. Κανείς δεν πίστευε σε μια τόσο ραγδαία, αρνητική εξέλιξη μετά από μια εγχείρηση που θεωρείται απλή» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η ηθοποιός Υβόννη Μαλτέζου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο ρεπορτάζ, ο 77χρονος ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης μπήκε στο νοσοκομείο τον Δεκέμβριο για μια επέμβαση στο έντερο αλλά προκλήθηκαν επιπλοκές.

«Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνει έρευνα για να μάθουμε την αλήθεια, είτε υπάρχει θέμα ιατρικού σφάλματος ή κάτι άλλο συνέβη που οδήγησε τον αξέχαστο Γιώργο στον θάνατο του» κατέληξε η Υβόννη Μαλτέζου.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένονται σε δεκαπέντε μέρες και αναμένεται να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται από συγγενείς και φίλους του ηθοποιού, σχετικά με το αν υπήρξε ιατρικό λάθος το οποίο οδήγησε στον θάνατο του.

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης!

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης, βυθίζοντας στον πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο!

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός ιδιαίτερα στην τηλεόραση από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Δύο ξένοι ως ο καναλάρχης και ιδιοκτήτης του σταθμού ως Νικηφόρος Κασιμάτης οπου εργαζόταν η MEGA Μαρίνα Κουντουράτου ενώ αποτελούσε και τη σχέση της Ντέμης Μαρκορα!

Ο Δημήτρης Τσούτσης από το 1965 έως το 2001 έλαβε μέρος σε 66 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Εκτός από τους «Δύο Ξένους» συμμετείχε στο σίριαλ του Mega «Λαβ σόρυ», όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης. Μάλιστα δεν είναι ο μοναδικός ηθοποιός από τους "Δύο Ξένους" που έχει πεθάνει!

Φιλμογραφία
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Παπαφλέσσας /Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)
Σουλιώτες (1972)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Ως την τελευταία στιγμή / Το μεγάλο παιχνίδι (1972)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Love sorry, νονός Λίλης
Άλλη μια φασαρία, Σιμωνίδης

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share