Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε ο τραγουδιστής Πάνος Καράπαπας!

Θρήνος...

5 Φεβρουαρίου 2020 15:39
Σοκ: Πέθανε ο τραγουδιστής Πάνος Καράπαπας!

Θρήνος στον κόσμο της Πάτρας καθώς πέθανε ο τραγουδιστής Πάνος Καράπαπας! Ακόμη ένας θάνατος στο καλλιτεχνικό στερέωμα μετά τον θάνατο επίσης πασίγνωστου τραγουδιστή πάνω στη σκηνή!

Υπήρξε ένας από τους παλαιούς εμβληματικούς Πατρινούς τραγουδιστές, με μεγάλη θητεία στα ιστορικότερα νυχτερινά σχήματα της Πάτρας, έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή.

H είδηση θανάτου του έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο ο οποίος με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook ανέφερε μεταξύ άλλων "Μελωδικός τραγουδιστής με ήθος και φινέτσα, υπήρξε από τα μεγάλα ονόματα της τοπικής διασκέδασης, με σπουδαίες συνεργασίες και προσωπική δισκογραφία. Καλό ταξίδι φίλε Πάνο...".

Και ο γιος του Πάνου Καράπαπα, Βασίλης με την σειρά του αποχαιρέτησε τον πατέρα του με μία φωτογραφία γράφοντας:" Πριν από λίγη ώρα ο άρχοντας και πατέρας μου έφυγε στα ουράνια.... 18 μερες παλέψαμε με μαγκιά. Όπως έκανε πάντα..........Υ.Γ. καλή αντάμωση".

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής! (photo)

Σοκαρισμένη είναι η καλλιτεχνική σκηνή καθώς βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής Juice Wrld, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Τσα Ιν Χα!

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν μόλις 21 ετών, όταν νωρίς το πρωί της Κυριακής, βρήκε τραγικό θάνατο αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης του, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tmz.com.

Όπως λένε μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο που διαδραματίστηκε το συμβάν, ο τραγουδιστής έπαθε μια ξαφνική κρίση και άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα.

Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η μεγάλη καριέρα του ράπερ ξεκίνησε μόλις ανέβηκε στην κορυφή των charts το 2018.

Το πρώτο του τεράστιο «χτύπημα» ήρθε το καλοκαίρι του 2018 με το "Lucid Dreams" ... το οποίο κατέληξε στο # 2.

Σοκ: Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής! (photo)

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Αμερικανός τραγουδιστής Bad Azz!

Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Ο Bad Azz που ήταν στενός συνεργάτης του πασίγνωστου Snoop Doggy Dog αλλά και άλλων καλλιτεχνών όπως τους Daz Dillinger, Kurupt, Warren G και Nate Dogg είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και βρέθηκε νεκρός στο κελί του μεταδίδει το TMZ.

Σοκ: Πέθανε γνωστός τραγουδιστής! (photos-video)

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου του. Η γνωστός ράπερ που είχε ερμηνεύσει την επιτυχία «Wrong Idea», πέθανε σε ηλικία 43 ετών.

Σοκ! Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής! (photos-video)

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο τραγουδιστής Χρήστος Στυλιανέας, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 17 Σεπτεμβρίου. Θρήνος: Πέθανε διάσημος μουσικός! (photos)

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από τους οικείους του, οι οποίοι έγραψαν στη σελίδα του στο Facebook:

«Tον αγώνα τον καλό αγωνίστηκα, τον δρόμο τελείωσα, την πίστη διατήρησα· τώρα, πλέον, μου απομένει το στεφάνι τής δικαιοσύνης, το οποίο ο Kύριος θα μου αποδώσει» Στις 3:15 ο Χρήστος Στυλιανέας μετέβει στον ουρανό να συναντήσει Εκείνον που υπηρέτησε με αφοσίωση όλα τα χρόνια της ζωής του. Ο Κυριος να τον υποδεχθεί και να του χαρίσει αιώνια ζωή κοντά Του!

"Tον αγώνα τον καλό αγωνίστηκα, τον δρόμο τελείωσα, την πίστη διατήρησα· τώρα, πλέον, μου απομένει το στεφάνι τής...

Posted by Χρήστος Στυλιανέας on Saturday, October 12, 2019

Ποιος ήταν o τραγουδιστής Χρήστος Στυλιανέας

Ο Χρήστος Στυλιανέας όπως αναφέρει το patrastimes.gr γεννήθηκε στον Πειραιά και ήταν σημαντικός λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός μπουζουξής και κιθαρίστας, με 40ετή και πλέον δισκογραφική θητεία, καθώς επίσης και σημαντικός αγιογράφος και ζωγράφος όπου πολλά έργα του βρίσκονται σε ιερούς ναούς, μοναστήρια και ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εγκατεστημένος από το 1984 στη Πάτρα, δέσποσε στη μεταπολιτευτική νυχτερινή ζωή της πόλης, και θεωρήθηκε αυθεντία στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι. Στους LP δίσκους του (ατομικοί και συμμετοχές) περιλαμβάνονται οι τίτλοι: «Κραυγή στα πέρατα» (1976), «Έξω ντέρτια» (1984), «Η φωτογραφία» (1985), «Απ’ το «Χάραμα» της Πάτρας» (1986), «Ο λαϊκός τραγουδιστής» (1987), «Αγαπάω» (1989), «Θα περάσεις με κόκκινο φως» (1990), «Εδώ Σαχάρα» (1992), «Προσεχώς μπορεί» (1994).

Μετά από 25 χρόνια, πριν λίγες ημέρες, τον Οκτώβριο του 2019 κυκλοφόρησε το νέο Cd με τίτλο «Τα Τραγούδια Της Ζωής Μας» που εκδόθηκε από την Agape το 2018 σε ενορχήστρωση Νίκου Παπαδιογιώργου όπου συμμετείχαν σπουδαίοι μουσικοί. Συνεργάστηκε σε μπουάτ της Αθήνας με σημαντικούς καλλιτέχνες της εποχής. Το 1968 για μια σεζόν εμφανίστηκε με τη Σωτηρία Μπέλλου στις «Νεφέλες», στην Πλάκα.

🎼"Δεν με πτοούν οι δυσκολίες, βλέπω στο τέρμα αυτού του δρόμου, νιώθω το πλήγωμα του ώμου, μα η χαρά υπάρχει εντός...

Posted by Χρήστος Στυλιανέας on Monday, September 30, 2019

Εκτός από τις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές, έχει αρκετές συμμετοχές σε άλμπουμς, ενώ έντυσε μουσικά τη δουλειά Εδώ Σαχάρα (1992) της Σόφης Παππά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει διάφοροι καλλιτέχνες. Τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του συνεργάστηκε με τον Σπύρο Σαμοΐλη, ενώ το Σάββατο 14 Ιουνίου του 1975 συμμετείχε με τον Αντώνη Καλογιάννη την Μαρία Φαραντούρη στη συναυλία των Μίκη Θεοδωράκη και Σαμοΐλη στο δημοτικό στάδιο της Κέρκυρας. Επίσης, έχει τραγουδήσει πολιτικά τραγούδια του Σπύρου Σαμοΐλη και συμμετείχε στο άλμπουμ Είμαι Καλά, σε ποίηση του Μενέλαου Λουντέμη, του οποίου η κυκλοφορία συνέπεσε με τον ερχομό του Λουντέμη από τη μακρόχρονη εξορία του.

Ο ίδιος ο Λουντέμης ήταν «παρών» στην παρουσίαση του άλμπουμ από την δισκογραφική εταιρεία Lyra και στον δίσκο ακούγεται να απαγγέλλει από μια ηχογράφηση που έκανε όταν βρισκόταν ακόμη στην εξορία. Το έργο αυτό επανακυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2009 και εκτός από τον Χρήστο Στυλιανέα συμμετείχαν οι Ισιδώρα Σιδέρη, Ελένη Βιτάλη και Μάρω Λύτρα. Το 1985 συμμετείχε με τέσσερα τραγούδια στο πρώτο άλμπουμπ Απ`το χάραμα της Πάτρας, των Ζιγκ Ζαγκ. Ο Χρήστος Στυλιανέας είχε επίσης μελοποιήσει Βιβλικά αποσπάσματα, όπως τμήματα από το Άσμα Ασμάτων και το κεφάλαιο της αγάπης από τις επιστολές του απόστολου Παύλου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share