Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λεωφορείο έπεσε πάνω στη μητέρα με τον γιο της! (Video)

Σοκαριστικό!

5 Φεβρουαρίου 2020 10:13
Λεωφορείο έπεσε πάνω στη μητέρα με τον γιο της! (Video)

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με ένα λεωφορείο να πέφτει πάνω στη μητέρα και τον γιο της! Ένα φονικό τροχαίο έγινε στο Βέλγιο με απολογισμό έναν νεκρό και 49 τραυματίες!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα, και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας!

Το τροχαίο έγινε όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε από πίσω το λεωφορείο, το οποίο αντί να ακινητοποιηθεί, πέρασε πάνω από τους ανθρώπους.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ η μητέρα και ο σκύλος του τραυματίστηκαν πιο ελαφρά. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε άδεια, ούτε δίπλωμα και αφού συνελήφθη, αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο:

Πυροβολισμοί σε λεωφορείο στην Καλιφόρνια με 6 τραυματίες!

Συναγερμός σήμανε στην Καλιφόρνια με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν μέσα σε λεωφορείο, το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες - Σαν Φρανσίσκο, με συνέπεια έξι επιβάτες να τραυματιστούν, σε ένα περιστατικό παρόμοιο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ενημερωτικά μέσα, το περιστατικό συνέβη όσο το λεωφορείο βρισκόταν στην περιοχή της Καλιφόρνια και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο του Fort Tejon.

Και οι έξι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή τους. Το λεωφορείο είχε 40 επιβάτες, ενώ υπάρχει και μία σύλληψη.

Τρόμος! Επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη για ένα κινητό!

Τρομακτικό περιστατικό, μετά το θάνατο του 28χρονου στην Αχαΐα, σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου άνδρας μαχαίρωσε πολίτη για ένα κινητό, με τις Αρχές να τον αναζητούν.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:30μμ, στη συμβολή της Αριστοτέλους με την οδό Εγνατία, όταν ένας άνδρας πλησίασε έναν άλλο και στην προσπάθειά του να τού αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Αδίστακτοι τα «έσπασαν» σε 5 σταθμούς του ΗΣΑΠ! Έκαναν μεγάλες ζημιές σε διάστημα 6 ωρών χωρίς να πιαστούν! (video)

«Κυνήγι» εναντίον αγνώστων έχουν ξεκινήσει οι Αρχές, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (2/2) και σε διάστημα 6 ωρών υπήρξαν 5 περιστατικά με ζημιές σε σταθμούς του ΗΣΑΠ, χωρίς τελικά οι δράστες να πιαστούν, ενώ επεισόδια έχουν σημειωθεί σήμερα (3/2) με ρίψεις χημικών από αστυνομικούς στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στις 17:25, όταν άγνωστοι κατέβηκαν από τα βαγόνια του ηλεκτρικού και έσπασαν υαλοπίνακες στην αποβάθρα στο σταθμό «Πευκάκια», ενώ μόλις 20 λεπτά αργότερα έκαναν ζημιές σε ακυρωτικό μηχάνημα στο σταθμό «Ειρήνη».

Στις 19:30 και αρκετή ώρα αργότερα, οι δράστες έσπασαν τα τζάμια βαγονιού στο σταθμό των Πετραλώνων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Το βράδυ και, συγκεκριμένα, στις 22:40, υπήρξαν νέες ζημιές στο σταθμαρχείο του Αγίου Ελευθερίου, ενώ λίγο μετά τις 23:00 ολοκληρώθηκε... η δράση τους στο σταθμό του Αγίου Νικολάου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share