Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

70χρονος καθηγητής κακοποιούσε μαθήτρια μέσα στο σχολείο!

Σάλος!

5 Φεβρουαρίου 2020 09:35
70χρονος καθηγητής κακοποιούσε μαθήτρια μέσα στο σχολείο!

Σάλος έχει προκληθεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ με την είδηση, ότι ένας 70χρονος καθηγητής Ιστορίας, ο Τομ Μίλλερ Πριβέτ κακοποιούσε μαθήτρια του μέσα στο σχολείο! Ακόμα μια φρικαλεότητα μετά τον πατέρα που κακοποιούσε τα έξι παιδιά του και τα κρατούσε απομονωμένα σε φάρμα για μια δεκαετία!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η metro.co.uk, ο Τομ Μίλλερ Πριβέτ ξεκίνησε την παρενόχληση ακουμπώντας αρχικά το θύμα του στους ώμους ή στην πλάτη μέσα στην τάξη σαν ένδειξη ενθάρρυνσης για τις επιδόσεις της.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού όπως κατήγγειλε το θύμα στην αστυνομία, ο καθηγητής μετά από καιρό ο Πριβέτ άρχισε να την φιλάει στο μέτωπο ή στο πρόσωπο πολύ κοντά στα χείλη.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο καθηγητής ξεκίνησε να προσβάλει το θύμα του σχετικά με τα κιλά της με αποτέλεσμα η ανήλικη να αναπτύξει διατροφικές διαταραχές. Τελικά όπως έγινε γνωστό ο Τομ Μίλλερ Πριβέτ άρχισε να κακοποιεί την μαθήτρια του κάθε μέρα μετά το μάθημα.

Η αστυνομία μάλιστα πιστεύει ότι ο ίδιος καθηγητής να έχει κακοποιήσει και άλλες μαθήτριες στο παρελθόν οι οποίος όμως δεν βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τι τους συνέβαινε.

Φρίκη! Ζευγάρι παιδόφιλων κακοποίησαν τον 5χρονο γιο φίλων του και το κατέγραψε με κάμερα!

Ένα ζευγάρι παιδόφιλων φυλακίστηκαν για 26 χρόνια, μετά την κακοποίηση του 5χρονου γιού φίλων του ζευγαριού, αφού είχαν ήδη παρενοχλήσει άλλα πέντε ανήλικα κορίτσια, για να τα εντάξουν στην "ερωτική" ζωή!

Η Κέλι Μπούρικχαμ, 33 ετών, και ο Πίτερ Τέιλορ, συνομήλικός της, κακοποιούσαν παιδιά, τα βιντεοσκοπούσαν και έστελναν τις φωτογραφίες μέσω του Whatsapp. Διαβάστε την είδηση πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Το ζευγάρι, του Dukinfield, Greater Manchester, άρχισε την άρρωστη κακοποίηση αφού της ζήτησε να ντυθεί ως μαθήτρια στο πλαίσιο ενός σ***κου ρόλου.

Σε μια περίπτωση, η εργαζόμενη σε καφετέρια στο Μπέρλινγκχαμ έβγαλε φωτογραφίες από τον εαυτό της να κακοποιεί ένα ένα νεαρό κορίτσι και το έστειλε στον φίλο της, ενώ βρισκόταν σε οδικό ταξίδι στις ΗΠΑ για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Ένας άλλος είδε τον Τέιλορ να τραβάει φωτογραφίες ενός 11χρονου κοριτσιού που γδύθηκε σε μια αίθουσα για την αλλαγή της πισίνας και την άγγιξε πάνω από το μαγιό της στην ευαίσθητη περιοχή.

Το ζευγάρι, που κατηγόρησε ότι ήταν σε «κλίση» μετά την κατάρρευση του γάμου τους », σχεδίαζε επίσης να κάνει έρωτα με ένα πεντάχρονο που ήξεραν.

Συνελήφθησαν μετά τη λήψη 5.035 εικόνων από νεαρούς χρήστες από το Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων 1044 στις πιο σοβαρές εικόνες κατηγορίας Α.

Το ζεύγος καταδικάστηκε για τη διευθέτηση ή τη διευκόλυνση της διάπραξης αδικήματος για σ**ουαλική εκμετάλλευση παιδιών, για επίθεση παιδιού κάτω των 13 ετών, για τη λήψη και εκτέλεση φωτογραφιών με ανάρμοστη εικόνα παιδιού και για την ενθάρρυνση της διάπραξης σ**υαλικών αδικημάτων.

Η Μπούρικχαμ καταδικάστηκε επίσης για επίθεση και διανομή ακατάλληλων φωτογραφιών.

Ο Τέιλορ καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης, ενώ η σύζυγός του διατάχθηκε να υπηρετήσει 11.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Τέιλορ , ο οποίος εργάζεται σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Merseyside, ήταν ο «κύριος κινητήρας» - χειραγωγώντας την σύζυγό του για να εκτελέσει τις άθλιες πράξεις.

Στο στενό του Minshull Street Crown Court στο Μάντσεστερ, η μητέρα του πεντάχρονου αγόρι καταδίκασε την Μπούρλικχαμ καθώς καταδικάσθηκαν και οι δύο για μια σειρά αδικημάτων.

Η μητέρα του πεντάχρονου αγοριού είπε στο δικαστήριο: «Ήμουν εκεί για την Κέιλι και εκεί ήταν για μένα.

«Ένιωσα ότι ήταν φίλη μου και παρόλα αυτά έχει διαπράξει την απόλυτη προδοσία, δυσκολευόμουν να καταλάβω ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

«Θα μπορούσα να καταλάβω αν ήθελε να με βλάψει αλλά ήθελε να στοχεύσει το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μου, ο γιος μου.

«Τη βλέπω σαν δύο άτομα - την προηγούμενη φίλη και ένα τέρας. Αγωνίζομαι να εμπιστεύομαι τον καθένα τώρα.

Ο Τέιλορ είναι ένας άνθρωπος που αποκτά ικανοποίηση από τη λήψη τέτοιων εικόνων είναι προφανές ότι ήταν ο πρωταρχικός μοχλός, παρόλο που είναι σαφές από τα chat logs όλοι είχαμε την αμφίβολη ευχαρίστηση να πρέπει να σκεφτούμε ότι έλαβε ερωτική διέγερση από την προβολή και η Κέλι. '

Είπε ότι η Μπούρλινγκχαμ και ο Τάιλορ βρισκόταν πρόσεχαν ένα τριετές κορίτσι, όταν άρχισε να το ενοχλεί με εντολή του και χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο για να κινηματογραφήσει τις επιθέσεις.

Μια δεύτερη κοπέλα ηλικίας 11 γνωστή στο ζευγάρι ήταν στόχος αφού ο Τείλορ έγινε «εμμονή» μαζί της.

Ο εισαγγελέας είπε: «Τα αρχεία καταγραφής καθιστούν σαφές ότι ο Τείλορ είχε εμμονή με το κορίτσι και τα αρχεία καταδεικνύουν πως χειρίστηκε την Κέλι για να βοηθήσει στην επιθυμία του να αποκτήσει εικόνες χωρίς την γνώση του χρησιμοποιώντας φωτογραφική μηχανή.

"Τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών αποκάλυψαν ότι σε τουλάχιστον μία περίπτωση λήφθηκαν εικόνες του παιδιού, συμπεριλαμβανομένων εικόνων ακίνητων και κινούμενων εικόνων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share